CHŮVIČKY, STERILIZÁTORY A OHŘÍVAČE, DĚTSKÉ TEPLOMĚRY, VÁHY, NOČNÍ OSVĚTLENÍ

Datum: 19.09.2014
Praha 19. září (PROTEXT) - Narození děťátka je vždy velkou rodinnou událostí, rodiče září štěstím, prarodiče jsou pyšní a všichni se radují z uzlíčku, který byl tak dlouho očekáván. Nyní však nastává čas péče o miminko a nejedné mamince prolétne hlavou myšlenka:...
Praha 19. září (PROTEXT) - Narození děťátka je vždy velkou rodinnou událostí, rodiče září štěstím, prarodiče jsou pyšní a všichni se radují z uzlíčku, který byl tak dlouho očekáván. Nyní však nastává čas péče o miminko a nejedné mamince prolétne hlavou myšlenka: „Zvládnu já to vůbec? Dokážu se o toho drobečka dokonale postarat?“ Ještěže je zde podpora ze stran rodiny, která nabídne pomoc a uklidní neblahé myšlenky. Přikláníme se k těm, kdož pomáhají a nabízíme přístroje a zařízení určené k péči a ochraně dětí, od nejútlejšího věku. Jsme společnost HSC Industry, spol. s r.o. a náš internetový portál www.emedik.cz se zabývá prodejem speciální zdravotní techniky, přičemž péči o miminka a děti jsme věnovali celou jednu rozsáhlou sekci. Kojenecké a dětské váhy nabízí dokonalý přehled hmotnostního nárůstu a zdravého vývoje malého človíčka, už od jeho prvních dnů. Praktické sterilizátory důkladně vydesinfikují kojenecké láhve, dudlíky a další drobné příslušenství tak, aby děťátko nepostihla žádná zbytečná střevní kolika. Pořízením energeticky úsporného ohřívače lahví, se zasloužíte o přesnou teplotu dětské výživy. Děťátko je najedené a usnulo, konečně chvíle klidu na zasloužený odpočinek, ale co když se vzbudí a začne plakat? Pak tady máme dětské chůvičky, tento úžasný vynález přenosu zvuku, ale i obrazu ocení každá unavená maminka. Dětský teploměr je dalším z nezbytných pomocníků v domácnosti s malými dětmi, teploměrem změříte teplotu vody v dětské vaničce, zkontrolujete teplotu vzduchu v místnosti tak, aby se děťátku dobře spalo, a když dítě povyroste a první zoubky se začnou ozývat v podobě nepříjemných horečnatých stavů, dětským lékařským teploměrem zjistíte přesný stav aktuálních hodnot. Našim nejmenším se nevyhýbají ani noční můry a s nimi spojený strach ze tmy, pro tyto případy navrhujeme použít praktické noční světlo s pěknou ukolébavkou pro klidné usínání, nebo s ultrazvukovým odpuzovačem komárů pro klidné sny a bezproblémový spánek. Naši nabídku završuje oddělení dětské hygieny a kvalitní produkty pro šťastný dětský svět. Péče o miminka i děti je důležitou součástí každé rodiny a zdravý vývoj našich nejmenších závisí nejen na poskytování dokonalé péče, kterou jim věnujeme, ale i na pohodové domácnosti. Nabídkou, kterou vám předkládáme na stránkách www.emedik.cz chceme pomoci odvrátit starosti a stres, které můžete přenechat některému z našich chytrých pomocníků a věnovat se naplno nejen svým maličkým, ale i sami sobě, protože jedině klidný a odpočinutý rodič sebou nese klid a pohodu. www.emedik.cz – klid, pohoda a zdravý vývoj dětí a miminek kontakt: Provozovatel internetového obchodu HSC Industry, spol. s r.o. Gogolova 275/24 40004 Trmice Telefon: +420 475 620 808 Telefon: +420 725 730 220 Fax: +420 475 620 299 E-mail: obchod@emedik.cz Web: www.emedik.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.