Alternativa ke kouření: řešení bez tabáku pro vodní dýmky

Datum: 16.09.2014
Shenzhen (Čína) 16. září (PROTEXT/PRNewswire) - Produkt Shisha Fruits firmy DeCloud je jedinečným produktem z přírodního ovoce pro vodní dýmky a dokonalou alternativou k tradičním tabákům pro vodní dýmky. Tento produkt vyrábí firma Changning Dekang Biotechnology Co., Ltd. a neobsahuje...
Shenzhen (Čína) 16. září (PROTEXT/PRNewswire) - Produkt Shisha Fruits firmy DeCloud je jedinečným produktem z přírodního ovoce pro vodní dýmky a dokonalou alternativou k tradičním tabákům pro vodní dýmky. Tento produkt vyrábí firma Changning Dekang Biotechnology Co., Ltd. a neobsahuje žádný tabák ani jeho výtažky, žádný nikotin ani dehet. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140915/146090 Tento inovativní výrobek může být dokonalým řešením pro všechny, kteří chtějí přejít na méně škodlivou alternativu kouření nebo jenom chtějí snížit spotřebu tabáku. Na rozdíl od běžného tabáku, produkt DeCloud neprodukuje kouř, ale páry. Pára obsahuje směs látek VG a PG. Ovocné složky jsou zahřívány dřevěným uhlím. V důsledku toho se složky PG a VG začnou odpařovat. Tato pára, pak při vdechování neobsahuje žádné spaliny. * Dalším důležitým faktem je skutečnost, že náplň do vodních dýmek Shisha Fruits je možné používat i ve vnitřních prostorách bez přídavného větrání, protože páry nezanechávají nepříjemný zápach a rozptýlí se okamžitě po ukončení kouření. Proto majitelé nočních klubů a barů, kde bude DeCloud používán, nemusí provádět žádné zásahy do větracích a klimatizačních systémů ve svých prostorách. Tato pára je stejná jako pára produkovaná kouřovými zařízeními používanými v nočních klubech a na koncertech. ** V současné době se náplň Shisha Fruits prodává ve východní a západní Evropě, střední Asii a v USA. Společnost plánuje další expanzi na evropském trhu a hodlá vstoupit na trhy v Latinské Americe a na Středním východě. Produkty firmy DeCloud neobsahují žádné konzervanty a jejich trvanlivost je 2 roky. Veškeré vybavení, výrobní procesy, komponenty a materiály splňují všechny závazné normy pro potravinářský průmysl týkající se čistoty. Produkty Shisha Fruits jsou nejen méně škodlivé než běžný tabák, ale současně se snadno a příjemně používají. Další informace Produkty Shisha Fruits si můžete prohlédnout na veletrhu Inter-Tabac 2014 v německém Dortmundu, ve dnech 19. - 21. září 2014. Oficiální představitelé a evropští distributoři vám rádi odpoví na všechny otázky týkající se tohoto produktu. Místo: Messe Westfalenhallen Dortmund, hala 6, stánek 6.B16. Prosím navštivte webové stránky http://vaporfruits.com/ nebo kontaktujte decloud@dekangbio.com pro získání dalších informací. * Platí pouze v případě, kdy není nádoba přeplněna a náplň se nedotýká fólie nebo uhlí. ** Neplatí pro uhlí, ale pouze pro produkt. KONTAKT: Kaihuang Xu, Telefon: +86-139-2678-5104, E-mail: kyle@dekangbio.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.