Z Gazy tunelem do Číny - veletrh Canton Fair láká kvalitou a rozmanitostí výrobků

Datum: 01.09.2014
Guangzho (Čína) 1. září (PROTEXT/PRNewswire) - Čína již dlouho apeluje, že spor mezi Palestinou a Izraelem by se měl vyřešit prostřednictvím jednání a komunikace, nikoliv násilím. Veletrh Canton Fair, který je největší obchodní událostí v Číně, v tomto duchu vždy vítal...
Guangzho (Čína) 1. září (PROTEXT/PRNewswire) - Čína již dlouho apeluje, že spor mezi Palestinou a Izraelem by se měl vyřešit prostřednictvím jednání a komunikace, nikoliv násilím. Veletrh Canton Fair, který je největší obchodní událostí v Číně, v tomto duchu vždy vítal izraelské i palestinské podnikatele. Pro palestinské podnikatele, zejména z pásma Gazy, by návštěva veletrhu Canton Fair mohla být velmi zajímavá, i když někdy musejí k cestě použít tunely. Pan Artiya, nákupčí z Gazy, který navštívil veletrh Canton Fair letos v dubnu, byl příkladem kupujících, kteří k návštěvě veletrhu používají tunely. Artiya přijel na veletrh Canton Fair nakoupit stavební materiál a kování pro domácnost. Z Gazy se dostal pomocí tunelů vykopaných na egyptské hranici. Potom pokračoval letadlem do Číny. Po objednání veškerého zboží na veletrhu Canton Fair provedl platbu a zajistil přepravu s pomocí svých zprostředkovatelů na Blízkém východě. Jeho obchodní partneři na obou stranách hranic Gazy nakonec přepravili zboží enklávou přes tunely, z nichž mnoho je vybaveno osvětlením a trolejovým vedením. Veletrh Canton Fair je důležitým zdrojem produktů pro blízkovýchodní nákupčí, kteří považují kvalitu a rozmanitost výrobků za klíčový důvod k účasti na nejprestižnějším veletrhu Číny. Další palestinský obchodník, který hovořil pod podmínkou anonymity, uvedl, že přijel na Canton Fair se třemi dalšími podnikateli, kteří pracují v různých průmyslových odvětvích. Bydleli spolu, aby snížili náklady, ale každý z nich navštívil různé výstavní prostory. Všichni odešli velmi spokojeni s kvalitou a cenami. Tento obchodník uvedl, že Hebron v oblasti spravované Palestinou pravidelně navštěvuje čínský konzul, což jim umožnilo získat bez problémů vízum. Navzdory mnoha obchodním překážkám v Palestině a v Gaze tito nákupčí stále věří, že se zúčastní i příštího veletrhu Canton Fair. Mahendra Bhatia, majitel společnosti Evergrow International z Bahrajnu, se veletrhu Canton Fair účastní již 15 let: "Canton Fair je velmi důležitý, protože Čína je největším dodavatelem na světě. Kdybych se jeden nebo dva roky nezúčastnil, zaostával bych za svými konkurenty." 116. veletrh China Import and Export Fair bude zahájen 15. října 2014, opět se na něm setká mnoho starých přátel z celého světa a vzniknou nová přátelství. Další informace najdete na adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp Dotazy pro média: Pan Wu Xiaoying Tel: +86-20-8913 8628 E-mail: xiaoying.wu@cantonfair.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.