STĚHOVÁNÍ PLZEŇ - Stěhování bytů, obchodů, firem, kanceláří

Datum: 26.08.2014
Plzeň 26. srpna (PROTEXT) - Raději vyhořet, než se stěhovat. Úsloví které se traduje po celé generace. Každý kdo se již někdy stěhoval si rázem vybaví šílenství, které panuje po celou akci, rozmontovat všechen nábytek, napěchovat věci do krabic, nacpat do auta zprvu ještě...
Plzeň 26. srpna (PROTEXT) - Raději vyhořet, než se stěhovat. Úsloví které se traduje po celé generace. Každý kdo se již někdy stěhoval si rázem vybaví šílenství, které panuje po celou akci, rozmontovat všechen nábytek, napěchovat věci do krabic, nacpat do auta zprvu ještě celkem ochotného souseda. A když už se vám zdá, že konečně jedete, že konečně jste sbaleni a ubíráte se k cíli, pak teprve přichází to nejhorší z celého stěhování. A tím je všechen nábytek dopravit do nového místa, prostoru, který jste si s láskou vybírali a který teď najednou nesnášíte, kuchyňskou linku nemůžete namontovat, protože se vám někde zatoulaly potřebné šroubky, milovaná elektronika je poškrábaná od dveří auta, jak jste se snažili všechno namačkat do malého prostoru a vy byste nejraději brečeli vztekem, že jste se vůbec do této akce pouštěli. Ač bychom nyní mohli předložit spousty rad, jak správně stěhovat, uděláme to co umíme ze všeho nejlépe, to v čem jsme odborníci na slovo vzatí a v čem máme potvrzeny naše schopnosti klienty, kteří se k nám nejen rádi vracejí, ale doporučují nás svým přátelům a známým. Jsme společnost STĚHOVÁNÍ PLZEŇ Jaroslav Čepický a přestěhujeme nejen vás, ale zastaneme veškeré činnosti, které se stěhováním souvisí. A ať už stěhujete svou domácnost, kanceláře či obchod, nebo jen vyklízíte nemovitost, či pozůstalost, nejenže vám demontujeme nábytek, převezeme jej bez úhony na příslušné místo, ale ustavíme na místo určení a znovu jej namontujeme a rozhodně se nemusíte bát, že nenajdete šrouby a nemusíte se obávat nevzhledných škrábanců. A pokud by se přece jen něco nepředvídatelného stalo, jsme pro tyto případy pojištěni na případně způsobenou škodu manipulací, nebo dopravou. Naše dvanáctiletá tradice úspěšných stěhovacích akcí, po celé EU, např. Itálie, Německo, Rakousko, Slovensko, tradice zdařilých akcí mluví sama za sebe. Naše služby jsou proslulé nejen kvalitou a profesionalitou, ale i důvtipem a to zvláště při stěhování nestandardních objektů, které běžné stěhovací firmy odmítají. K dopravě využíváme velkoprostorový dodávkový vůz Ford tranzit, speciálně polstrovaný pro stěhování, o objemu 21 m3. Stěhování po České Republice a Evropské unii PŘESTĚHUJEME I NEMOŽNÉ Volejte NON-STOP mobil: 775 335 530 Kontakt: JAROSLAV ČEPICKÝ Kalikova 14 301 00 Plzeň Sídliště 838 330 11 Třemošná Telefon: +420 377 525 570 E-mail: cepicky.j@post.cz Web: www.stehovani-plzen.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.