Výroba vnitřních i venkovních boxů a vybavení stájí - EQUICOV

Datum: 26.08.2014
Praha 26. srpna (PROTEXT) - Společnost EQUICOV se zabývá výrobou a vývojem vnitřních i venkovních boxů a vybavení stájí již řadu let a za tuto dobu si získala spousty pozitivních reakcí mnoha spokojených zákazníků. V naší nabídce najdete kvalitní turnajové boxy,...
Praha 26. srpna (PROTEXT) - Společnost EQUICOV se zabývá výrobou a vývojem vnitřních i venkovních boxů a vybavení stájí již řadu let a za tuto dobu si získala spousty pozitivních reakcí mnoha spokojených zákazníků. V naší nabídce najdete kvalitní turnajové boxy, vnitřní i venkovní boxy, upravíme váš automobil pro přepravu koní a nabídneme vám i další nezbytné stájové doplňky, jako jsou vozíky na sedla, stájová kolečka a další. Ale jsme schopni zhotovit na přání jakékoliv stájové vybavení které nemáme v nabídce. Kontaktujte nás, nezávazně a zdarma zaměříme Vaši stáj a zašleme Vám elektronické návrhy stájí či boxů včetně cenové kalkulace. EQUICOV – KVALITNÍ VYBAVENÍ VAŠICH STÁJÍ TURNAJOVÉ BOXY Kvalitní turnajové boxy ve skládaném, jednoduše smontovatelném systému, ocelová konstrukce žárově zinkovaná, výdřevy – nárazu a vodě odolná překližka. VNITŘNÍ BOXY - Čelní stěny STANDARD - Čelní stěny COMFORT - Čelní stěny ECONOMY - Boční stěny VENKOVNÍ BOXY, PŘÍSTŘEŠKY - Přístřešky - Venkovní boxy VRATA, OKNA Vrata a okna vyrábíme v různých provedeních a variantách (pantové, posuvné a pod.) ÚPRAVA AUTOMOBILŮ PRO PŘEPRAVU KONÍ SKOKOVÝ MATERIÁL VOZÍK NA KRMENÍ Multifunkční stájový vozík s objemem 1,5m3. Vozík je určen pro zavážku krmiva či steliva do stáje. VOZÍK NA SEDLA Vozíky na sedla vyrábíme ve více variantách - na jedno sedlo - na dvě sedla - pro drezurní výstroj - pro westernovou výstroj - pro parkurovou a všestrannou výstroj STÁJOVÉ KOLEČKO Stájové kolečko je vyráběno naší firmou z kvalitního, silnostěnného materiálu, nikoliv dovoz z Asijských zemí. Z tohoto důvodu si můžeme dovolit záruku na výrobek 3 roky. NÁSTUPNÍ SCHŮDKY PŘÍKRMIŠTĚ NA SENO Kontakt: EQUICOV Nová Ves 39 675 21 Okříšky Tel.: +420 603 529 989 E-mail: equicov@seznam.cz Web: www.equicov.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.