Dekorativní předměty ze dřeva, šperkovnice, bižuterie, valouny

Datum: 21.08.2014
Praha 21.srpna (PROTEXT) - EBEN - Otakar Ševčík, Zdeněk Spurný Krásu dřeva dosud nepřekonala žádná jiná surovina a půvab ruční práce nenahradil sebelepší stroj. Zvláště pak, když hledáte jedinečnost a originalitu, kterou chcete obdarovat své blízké, právě pak pátráte...
Praha 21.srpna (PROTEXT) - EBEN - Otakar Ševčík, Zdeněk Spurný Krásu dřeva dosud nepřekonala žádná jiná surovina a půvab ruční práce nenahradil sebelepší stroj. Zvláště pak, když hledáte jedinečnost a originalitu, kterou chcete obdarovat své blízké, právě pak pátráte po něčem, co lahodí oku, vyniká kvalitou a blýskne se v množství jiných darů. Společnost EBEN - Otakar Ševčík, Zdeněk Spurný je tradiční český výrobce oblíbených dřevěných předmětů a dárků jak praktických, tak i jen pro radost. Na výrobcích, které putují z naší výrobny k zákazníkovi si dáváme velice záležet, respektujeme požadavek prvotřídní kvality dřeva a jeho precizní úpravy. Proto si také dřevo sami vybíráme a dohlížíme na něj od rostoucího stromu až po pořez. Všechny naše výrobky vynikají svým jedinečným vzhledem a osobitým kouzlem, které je do každého výrobku vloženo láskyplnou prací s vizí jeho konkrétního užití. Půvabně tvarované šperkovnice, truhlice i prosklené skříňky přímo lákají k úschově krásných šperků. Svým dokonalým zpracováním a luxusním vzhledem jsou předurčeny k tomu, aby se každá žena cítila výjimečně, když bude svou šperkovnici otevírat a byť v ní nemusí být uskladněny zrovna pravé perly a drahé kameny, i tak si bude připadat jako královna. Chcete-li obdarovat někoho blízkého, často stačí jen maličkost a srdce obdarovaného zaplesá radostí, pro tyto příležitosti vyrábíme celou škálu dřevěných vlasových spon a jehlic, přívěsků ve tvaru srdíček i různě tvarovaných destiček nejen ze švestkového dřeva, které uspokojí i ty nejnáročnější zákaznice kvalitou svého zpracování. Velmi vhodnými jsou také dřevěné valouny jenž si získají své místo jako ozdoba, či těžítko na vaše stolky, komody a prosklené vitríny stanou se tak krásnou ozdobou bytu či kanceláře, ale v menších velikostech je nenahraditelná i jejich funkce rehabilitační k procvičení motoriky prstů a dlaně. Své místo v domácnostech naleznou také velmi oblíbené nosy na brýle či stojánky na dálkové ovladače a mobily. Neméně důležité pro praktické využití jsou i naše věšáky na klíče a utěrky či poličky na kořenky. Pokud hledáte dárek, nebo si chcete udělat sami radost, nahlédněte na naše internetové stránky www.eben.cz a nechte se inspirovat množstvím našich dřevěných výrobků s nápaditým designem a využitím. Jestliže jste sami obchodníci a Váš sortiment je blízký tomu našemu, kontaktujte nás prosím nabídneme Vám výhodné podmínky spolupráce. Naší firmu rádi využívají i reklamní agentury kdy jim jejich představy navrhneme a zhmotníme do realizovatelného produktu. Naše výrobky Vám i Vašim zákazníkům jistě přinesou hodně radosti a spokojených úsměvů na tváři. EBEN - KRÁSA DŘEVA A PRECIZNOST ZPRACOVÁNÍ Kontakty: Otakar Ševčík, Zdeněk Spurný – fa Eben Dolní Jasenka 136 Vsetín 75501 Česká Republika Telefon: +420 777 940 740 E-mail: eben@eben.cz www.eben.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.