LENA STYLE - Vlasy koruna krásy i za nepříznivých okolností

Datum: 31.07.2014
Praha 31. července (PROTEXT) - Vlasy jsou korunou krásy nejen každé ženy ale i muže, pyšníme se stále novými účesy, měníme barvy vlasů, koketujeme s různými vlasovými doplňky. Jsou situace, kdy se nemůžeme plně spolehnout na krásu přírodní kštice, ale ani tehdy nemusíme...
Praha 31. července (PROTEXT) - Vlasy jsou korunou krásy nejen každé ženy ale i muže, pyšníme se stále novými účesy, měníme barvy vlasů, koketujeme s různými vlasovými doplňky. Jsou situace, kdy se nemůžeme plně spolehnout na krásu přírodní kštice, ale ani tehdy nemusíme rezignovat na krásný účes. Ať už vás trápí nepříliš kvalitní vlasy s nedostatečnou hustotou, vlasy zničené častým barvením, nebo problémy s vlasy jako následek vedlejšího příznaku léčby nemocí. Ztráta vlasů vás však nemusí ovlivnit na kvalitě života. Společnost LENA STYLE nabízí již více než 21 let, paruky a příčesy z vysoce kvalitních umělých vlasů i nejvyšší kvalitu vlasů přírodních. Naše různorodá nabídka je zaměřena nejen na ženy a jejich touhu čas od času změnit se k nepoznání, ale splňuje i potřeby mužů zaujmout a upoutat své okolí. Podstatným rysem každé paruky je jejich snadná nositelnost, paruka musí splynout s vaší osobností tak, abyste si připadali přirozeně a uvolněně. Obzvláště pak paruky, které jsou pořizovány pro každodenní nošení, musí být součásti vašeho já. Pro skvělý pocit z krásných vlasů nabízíme našim zákazníkům originální kolekci firmy Ellen Wille, jejichž vlasy již mají spousty spokojených příznivců. Vybrali jste si, cítíte se mladě a krásně, pak i my jsme spokojeni. Neznamená to však, konec našeho zájmu o vaši spokojenost. Každý model, aby zůstal dlouho krásný, vyžaduje speciální péči. Myslíme na všechno a naše nabídka obsahuje i potřebnou vlasovou kosmetiku, jež zajistí co nejdelší životnost pořízeného modelu. Šampon, balzám a conditioner, ale i potřebný styling pro tvarování účesů, to vše a ještě mnohem více najdete v našem e-shopu http://www.lenastyle.cz/, v našich podnikových prodejnách v Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem a v Jihlavě nebo u našich obchodních partnerů v těchto lokalitách: Cheb, Karlovy Vary, Klášterec nad Ohří, Lenešice, Chomutov, Most, Horní Police, Česká Lípa, Liberec, Neratovice, Praha 9 – Letňany, Praha 10, Rokycany, Příbram, Benešov, Písek, Tábor, Znojmo, Břeclav, Kroměříž, Prostějov, Valašské Meziříčí, Nový Jičín, Frýdek-Místek, Havířov, Trnava, České Budějovice a Tábor, kteří vám rádi pomohou orientovat se v rozsáhlé nabídce a provedou vás informacemi o potřebné péči o váš model. Jednou z exkluzívních služeb pro naše klienty je možnost nákupu na zdravotní poukaz. Jsme obchodními partnery všech zdravotních pojišťoven v ČR. Máte-li jakékoliv dotazy, nevíte si rady s výběrem, kontaktujte nás na tel: +420 353 449 119 nebo na kterékoliv z 30ti prodejen našich obchodních partnerů. Velice rádi vám poradíme. LENA STYLE – SOLIDNOST, KVALITA, KRÁSA Kontaktní informace: Web: http://www.lenastyle.cz/ Email: lenastyle@lenastyle.cz Tel: +420 353 449 119
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.