Společnost Swift otevírá pobočku ve východní Evropě

Datum: 24.07.2014
Houston 24. července (PROTEXT/PRNewswire) - Nová kancelář podpoří rozvoj plynovodu v kavkazském regionu Společnost Swift Worldwide Resources, přední dodavatel lidských zdrojů do průmyslového sektoru těžby a zpracování ropy a plynu, rozšířila své mezinárodní zastoupení...
Houston 24. července (PROTEXT/PRNewswire) - Nová kancelář podpoří rozvoj plynovodu v kavkazském regionu Společnost Swift Worldwide Resources, přední dodavatel lidských zdrojů do průmyslového sektoru těžby a zpracování ropy a plynu, rozšířila své mezinárodní zastoupení a otevřela novou kancelář v Gruzii. Tato kancelář se sídlem ve staré čtvrti města Tbilisi bude podporovat společnost Swift Engineering (Ázerbájdžán) Ltd. poskytováním služeb pro řízení projektu ve fázi instalace, aktualizace a kontrol rozšíření jižní části plynovodu South Caucasus Pipeline. "Systém plynovodu v Gruzii je nezbytný pro úspěch průmyslu ropy a plynu v kavkazském regionu," řekl generální ředitel společnosti Swift Tobias Read. "Ve společnosti Swift se snažíme pro naše klienty dělat 'cokoli, kdekoli je potřeba' a jsme pyšní na to, že svou přítomností přispějeme k ekonomickému rozvoji země." Provozní ředitelka Khalida Muradova využije svých 13 let zkušeností k vedení pobočky. Pro firmu pracovala v letech 2001-2003 a nyní se do rodiny "Swiftie" po několika letech vrací. Očekává se, že pobočka přispěje za první čtyři roky do ekonomiky Gruzie částkou více než 20 milionů amerických dolarů. O společnosti Swift Worldwide Resources Swift Worldwide Resources je přední dodavatel lidských zdrojů do průmyslu ropy a plynu ve světovém měřítku. Společnost se více než 25 let zaměřuje exkluzivně na tento sektor, má databázi 200.000 zkušených zaměstnanců, účelovou smlouvu a stálou náborovou divizi, logistickou infrastrukturu s celosvětovým pokrytím a kvalitativní postupy podle normy ISO 9001:2008. Poskytuje prvotřídní služby pod heslem Whatever it takes, wherever it takes us® (Uděláme cokoli, kdekoli bude potřeba). Swift se snaží investovat do místní komunity a je hrdá na svou schopnost najímat, školit a rozvíjet svůj národní tým pracovníků. Další informace naleznete na internetové adrese www.swiftworldwideresources.com. KONTAKT: Kris Berry Tel : 214-891-2953 Email : Kris_Berry@Richards.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.