Síť heren Rebuy Stars vydala hráčské desatero

Datum: 24.07.2014
Praha 24. července (PROTEXT) - Jako první a zatím jediní dbáme striktně na to, abychom předem varovali cílové skupiny našich potenciálních hráčů a vysvětlili jim úskalí hazardu a další možné problémy s ním svázané. Nechceme v žádném případě využívat určitých...
Praha 24. července (PROTEXT) - Jako první a zatím jediní dbáme striktně na to, abychom předem varovali cílové skupiny našich potenciálních hráčů a vysvětlili jim úskalí hazardu a další možné problémy s ním svázané. Nechceme v žádném případě využívat určitých lidských slabostí a naopak do budoucna budeme neustále opakovat to stejné: OPATRNĚ! PROTO JSME VYTVOŘILI ZÁKLADNÍ DESATERO, JAK SE RŮZNÝCH NEBEZPEČÍ VYVAROVAT. A CHCEME NAPŘÍČ MÉDII TOTO KOMUNIKOVAT CO NEJHLASITĚJI. DĚKUJEME ZA PODPORU. Desatero, čeho se vyvarovat: Většinu problematických otázek jsme již zohlednili přímo na provozovnách. Nicméně jasně a zřetelně je shrnujeme v našem DESATERU - HRAJEME NA ROVINU: 1. Hernu si musíme umět vybrat. Vyvarujte se malých zakouřených prostor s omezeným technickým vybavením i personálem. 2. Herna by měla být na dobré adrese, rovněž je důležité si před návštěvou dobře prohlédnout složení hostů. 3. Také by to neměl první podnik vedle domu a následně se tam "stavit" každý den cestou z práce… 4. Herna by měla být světlá, příjemná, s personálem, který vám poskytne catering ke hře zdarma. 5. Rovněž jakákoli výhra by měla být vyplacena ihned na místě a v hotovosti. 6. Nikdy nechoďte do herny a neberte ji jako řešení, když máte rodinné či finanční problémy! 7. Pokud je výhra a finance jediným důvodem k návštěvě herny, raději si tuto cestu odpusťte! 8. Hrajte vždy jen s určitou a předem danou částkou. Nikdy ji nepřekračujte. Rovněž by to nikdy neměla být vaše poslední hotovost či částka určená již předem k jinému využití… 9. Pokud navštěvujete hernu každý den, pokuste se postupně návštěvy omezovat, určete si "návštěvní dny". 10. Ve chvíli, kdy nejste schopni své chování ovlivnit a nevíte sami, jak si pomoci, můžete se poradit na adrese: http://gambling.podaneruce.cz/ V čem je síť heren Rebuy Stars jedinečná: - jedná se o striktně nekuřácký prostor - funguje jako kavárna (nikdo se do hry zapojovat nemusí) - hraje se pouze o menší částky a menší částky se také vyhrávají - jde spíše o prostor ke kolektivní zábavě - případná výhra je vždy vyplacena při odchodu - ke hře je po celou dobu podáváno občerstvení zdarma "Všechny důkazy ukazují na to, že Bůh je vlastně takový hazardní hráč a vesmír je jedno velké casino, kde se vše točí kolem rulety a kostkami se háže při každé příležitosti." Stephen Hawking, fyzik Kontakt: Olga Kunešová BIG FISH & CO., sro Křenova 3 162 00 Praha 6 Tel: +420-602-105322 www.bigfishco.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.