Valspar High Performance Architectural Coatings uvádí nový web

Datum: 24.04.2014
Vantaa (Finsko) 24. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Valspar High Performance Architectural Coatings s potěšením oznamuje uvedení svých nových webových stránek - valsparcoileurope.com. Nové stránky usnadňují profesionálům v odvětví cívkových nátěrů dozvědět se o nových...
Vantaa (Finsko) 24. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Valspar High Performance Architectural Coatings s potěšením oznamuje uvedení svých nových webových stránek - valsparcoileurope.com. Nové stránky usnadňují profesionálům v odvětví cívkových nátěrů dozvědět se o nových technologiích, nátěrových inovacích a výsledcích výzkumu, a vybrat si špičkové nátěry Valspar pro kov ve svých architektonických projektech. Již více než 200 let je společnost Valspar přední světovou značkou v technologii a vědě o nátěrech, které vynikají krásou i funkčností. Náš rozsáhlý sortiment špičkových nátěrových hmot ožívá v celé paletě barev a textur a splňuje ty nejnáročnější požadavky na specifikace a design. Zajišťujeme ochranu před povětrnostními vlivy, jako například vyblednutí barvy a křídování. Tato ochrana dává projektům trvanlivost. Kromě informací o společnosti Valspar a našich nátěrových produktech najdou návštěvníci nových stránek valsparcoileurope.com řadu dalších bodů, mimo jiné: • Stránku Colour (Barva) se vzorkováním barevné palety Valspar, kterou můžeme poskytnout našim zákazníkům • Stránka Insight Center (Náhledové centrum) s články a informacemi o budovách obsahujících kov • Stránka Green Agenda (Zelená agenda) zdůrazňuje odhodlání společnosti Valspar dodávat ekologicky šetrné nátěry • Sekce Project (Projekt) představuje příklady zajímavých instalací, které poslouží jako inspirace pro použití barev • Organizovaná stránka výrobků se snadným filtrováním pomůže návštěvníkům získat rychle požadované informace Bez ohledu na to, které produkty pro cívkové nátěry si zákazníci společnosti Valspar vyberou, získají vynikající služby s bezkonkurenčními dodacími lhůtami a nejlepší technickou podporou v tomto odvětví. Doporučujeme zákazníkům navštěvovat stránky valsparcoileurope.com často, aby se seznámili s aktualizovanými produkty, články a dalšími tématy. O společnosti Valspar Společnost Valspar (burzovní index NYSE: VAL) je přední světová firma v odvětví barev a nátěrů. Od roku 1806 přináší Valspar zákazníkům nejaktuálnější inovace, nejlepší kvalitu a nejlepší služby zákazníkům v průmyslu nátěrových hmot. Další informace najdete na adrese www.valsparglobal.com Tiskové zprávy a další informace o společnosti Valspar pro investory jsou k dispozici na adrese www.valsparglobal.com/investors. KONTAKT: Jenniina Montonen, +358207501767, jenniina.montonen@valspareurope.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.