Víno z Kobylí získalo ceny na prestižním gastronomickém veletrhu

Datum: 24.04.2014
Praha 24. dubna (PROTEXT) - Celkem tři poháry získalo na 17. ročníku prestižního gastronomického veletrhu Víno a delikatesy v Praze, Víno z Kobylí. Moravské vinařství se prosadilo v konkurenci mnoha desítek soutěžících. V pražských Holešovicích se na tradiční gastronomické...
Praha 24. dubna (PROTEXT) - Celkem tři poháry získalo na 17. ročníku prestižního gastronomického veletrhu Víno a delikatesy v Praze, Víno z Kobylí. Moravské vinařství se prosadilo v konkurenci mnoha desítek soutěžících. V pražských Holešovicích se na tradiční gastronomické akci prezentuje až do pátku celkem 200 vystavovatelů, mezi kterými jsou kromě vinařství také pivovary a výrobci nejrůznějších pochutin. Výstavní plocha má 5500 m2. V soutěži vín porotci hodnotili celkem v 17 kategoriích. Víno z Kobylí uspělo ve dvou z nich. Zlatý pohár v kategorii červené víno tiché od 4 do 45 g zbytkového cukru si z Prahy odváží za Frankovku, 2011, pozdní sběr. Další úspěch slavilo moravské vinařství mezi tichými červenými víny do 4 g zbytkového cukru. Modrý Portugal, 2011, výběr z hroznů byl porotci oceněn stříbrným pohárem. Rulandské modré, 2011, výběr z hroznů poté získalo bronzový pohár. Víno z Kobylí se tak zařadilo na veletrhu Víno a delikatesy mezi sedm porotci nejvíce oceňovaných vinařství. "Takový úspěch jsme nečekali, je to krásné ohodnocení práce našich zaměstnanců," svěřila se vedoucí obchodního oddělení Víno z Kobylí Martina Hrnčiříková. Tiskový servis vinozkobyli@czechberry.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.