Slevy cestování NewGo.cz

Datum: 26.12.2011

Každý z nás jistě někdy zatoužil poznávat nová místa a stát se cestovatelem či dobrodruhem.

Avšak cestování není vždy levná záležitost a tak často zůstane pouze u snů. V současné době se však nabízí jedinečná příležitost, jak poznávat nevšední místa a zároveň ušetřit! Na českém trhu se objevila celá řada portálů nabízejících slevy na cestování, služby i nejrůznější produkty. Jedním z nich je slevový portál NewGo.cz zaměřující se výhradně na slevy pobytů a zážitků. Slevy cestování na NewGo.cz zahrnují v největší míře třídenní pobyty pro dva s polopenzí, ale naleznete zde také delší pobyty, případně můžete zakoupené slevové poukazy skládat a dopřát si tak například týden krásné dovolené. S pobyty NewGo.cz poznáte zejména krásy České republiky, ale můžete se vydat také do zahraničí. Například do maďarských lázní či slovenských Tater.

Cestování se slevou pro dva

Přemýšlíte čím potěšit svého partnera? Dopřejte jemu i sobě romantický pobyt pro dva v zámeckém hotelu, lázeňský pobyt, wellness víkend, lyžařskou dovolenou nebo například víkend v některém z českých historických měst. Slevy cestování pro dva jsou skvělou příležitostí, jak spojit skvělý zážitek z cestování, krásné chvíle s někým blízkým a příznivou cenu! Nemusíte se bát, že byste za své peníze získali nekvalitní pobyt! Slevový portál NewGo.cz spolupracuje pouze s kvalitními a prověřenými ubytovacími zařízeními, které vám poskytnou ideální podmínky pro vaši spokojenou dovolenou.

Slevy cestování do zahraničí

Rádi byste cestovali do zahraničí se slevou? I v tomto případě vám má portál NewGo.cz co nabídnout. Velmi oblíbené jsou zejména lázeňské pobyty v maďarských termálních lázních, ale také lyžařské pobyty v Tatrách, turistika na Slovensku, zájezdy do Salzburku atd. Láká-li vás spíše dovolená u moře, pak můžete využít first minute, případně last minute slevy na zájezdy cestovní agentury NewTravel.cz, jejíž je součástí. Využijte tuto jedinečnou nabídku a cestujte levně se slevami cestování NewGo.cz!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.