Beskydy připravily na léto 110 km tras pro kočárky

Datum: 02.06.2020
Praha 2. června 2020 (PROTEXT) - Beskydy by se letos mohly stát rájem pro rodiny s dětmi, které kvůli omezeným možnostem cestování nebo rodinného rozpočtu nevyjedou do zahraničí. Turistická oblast připravila několik novinek. Tou největší je bezmála 110 kilometrů tras,...
Praha 2. června 2020 (PROTEXT) - Beskydy by se letos mohly stát rájem pro rodiny s dětmi, které kvůli omezeným možnostem cestování nebo rodinného rozpočtu nevyjedou do zahraničí. Turistická oblast připravila několik novinek. Tou největší je bezmála 110 kilometrů tras, kam se rodiče dostanou i s kočárky. "Připravili jsme novou mapu Beskydy pěšky s 31 výlety, z nichž 13 je právě pro rodiny s kočárky. Návštěvníci si bez problémů vyberou náročnost trasy, délku a výlet do kterékoli části Beskyd. Tipy na výlety najdou na našem webu beskydyportal.cz, tištěné mapy v infocentrech," říká ředitelka Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy - Valašsko Monika Konvičná. Trasy pro kočárky ale zdaleka nejsou to jediné, na co letos Beskydy při oslovování celých rodin vsadily. Chystají noční prohlídky hradu, pašerácké dobrodružství, medvědí stezku, indiánský den i hledání pokladu. Návštěvníci si určitě vyberou a navíc mohou využít výhodnou Beskydy Card.
Kontakt: Eva Kijonková, mediální zastoupení Destinačního managementu TO Beskydy - Valašsko, e-mail: eva.kijonkova@ek-media.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.