Společnost Amazon oznamuje pět nových solárních projektů v oblasti veřejných služeb za účelem podpory globálních provozů v Číně, Austrálii a USA

Datum: 22.05.2020
Seattle (USA) 22. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Těchto pět projektů zahrnuje první projekt obnovitelné energie společnosti Amazon v Číně, druhý v Austrálii, druhý a třetí v Ohiu a 12. ve státě Virginia, s kombinovanou dodatečnou obnovitelnou kapacitou 615 MW a očekávanou...
Seattle (USA) 22. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Těchto pět projektů zahrnuje první projekt obnovitelné energie společnosti Amazon v Číně, druhý v Austrálii, druhý a třetí v Ohiu a 12. ve státě Virginia, s kombinovanou dodatečnou obnovitelnou kapacitou 615 MW a očekávanou výrobou 1,2 milionu MWh energie ročně nebo dostatečným výkonem pro napájení 113.000 průměrných amerických domácností Projekty budou dodávat energii z obnovitelných zdrojů do logistických center a datových center platformy AWS, která podporují miliony zákazníků po celém světě Po celém světě má Amazon 91 projektů v oblasti obnovitelné energie, které mají výrobní kapacitu více než 2 900 MW a budou dodávat více než 7,6 milionu MWh energie ročně, což dále podporuje závazek společnosti v oblasti klimatických příslibů o splnění Pařížské dohody o 10 let dříve, a dosažení čistě nulového uhlíku do roku 2040 Společnost Amazon (burzovní index NASDAQ: AMZN) dnes oznámila pět nových projektů v oblasti obnovitelné energie v Číně, Austrálii a USA, které dále podporují závazek společnosti Amazon do roku 2024 dosáhnout 80 % energie z obnovitelných zdrojů a do roku 2030 (a možná již v roce 2025) 100% energie z obnovitelných zdrojů, stejně jako dosáhnout do roku 2040 čistě nulového uhlíku.
Prvním projektem Amazonu v odvětví obnovitelné energie v Číně je solární projekt o výkonu 100 megawattů (MW) v Shandongu. Jakmile bude projekt dokončen, očekává se, že ročně vygeneruje 128 000 megawatthodin (MWh) čisté energie. Druhý projekt v oblasti obnovitelné energie Amazonu v Austrálii je solární projekt o výkonu 105 MW v Novém Jižním Walesu. Tento projekt bude mít výrobní kapacitu 250 000 MWh čisté energie ročně, což je dostačující pro napájení ekvivalentu 40 000 průměrných australských domácností. Nejnovější projekty společnosti Amazon v oblasti obnovitelné energie v USA zahrnují dva nové projekty v Ohiu, solární projekt 200 MW a solární projekt 80 MW. Kromě toho, nový solární projekt o výkonu 130 MW ve Virginii zvyšuje celkový počet projektů obnovitelné energie v britském společenství na 12. Jakmile budou tyto tři projekty v USA povoleny, budou moci každý rok napájet ekvivalent 69 000 průměrných amerických domácností. Po dokončení bude těchto pět nových projektů obnovitelné energie společnosti Amazon o celkové instalované kapacitě 615 MW dodávat přibližně 1,2 milionu MWh další obnovitelné energie do logistické sítě společnosti a do datových center platformy Amazon Web Services (AWS), která podporují společnost Amazon a miliony zákazníků po celém světě. K dnešnímu dni ohlásila společnost Amazon 31 projektů větrné a solární obnovitelné energie a 60 solárních střech na logistických a třídících centrech po celém světě. Společně dodají tyto projekty o celkové kapacitě přes 2 900 MW více než 7,6 milionu MWh obnovitelné energie ročně, což je dost pro napájení 680 000 amerických domácností.
"Jako signatář závazku Climate Pledge jsme se zavázali splnit cíle Pařížské dohody o 10 let dříve a dosáhnout čistě nulového uhlíku ve společnosti Amazon do roku 2040," řekla Kara Hurst, viceprezidentka pro udržitelnost společnosti Amazon. "Těchto pět nových projektů v oblasti obnovitelné energie je kritickou součástí našeho plánu na dosažení tohoto cíle. Ve skutečnosti se domníváme, že je možné dosáhnout 100 % zdrojů obnovitelné energie do roku 2025, tedy o pět let dříve, než stanovily cíle oznámené minulý podzim. I když to bude náročné, máme spolehlivý plán, jak to dokázat." "Energetická budoucnost státu Virginia je jasná. Investicí do čisté energie můžeme snížit emise uhlíku a vytvořit pracovní místa, která pomohou podpořit dlouhodobý ekonomický rozvoj,"uvedla senátorka státu Virginia Jennifer L. McClellan. "Vyhlášení tohoto nového solárního projektu společnosti Amazon pomáhá britskému společenství splnit naše klimatické cíle a přispívá k našemu ekonomickému růstu. Zákon o čisté ekonomice ve Virginii pomůže podpořit investice do čisté energie, jako je tato, a učinit z Virginie národní centrum pro pracovní příležitosti s čistou energií." "Vytváření pracovních míst s čistou energií je klíčovým hnacím motorem dlouhodobého hospodářského rozvoje v britském společenství," uvedl delegát Virginie Richard C. Sullivan ml. "Jsem rád, že společnost Amazon nadále investuje do budoucnosti čisté energie ve Virginii. Zákon o čisté ekonomice ve Virginii nás přivedl na cestu ke stoprocentní čisté energii, a společnosti jako Amazon nám poskytují rozhodující pomoc pro dosažení tohoto cíle." Navštivte webovou stránku společnosti Amazon pro udržitelnost, kde najdete informace a metriky udržitelnosti, které sdílejí pokrok společnosti při plnění závazku The Climate Pledge. Cíle, závazky, investice a programy staví na dlouhodobém závazku společnosti Amazon k udržitelnosti prostřednictvím stávajících inovativních programů, včetně Shipment Zero - vize společnosti Amazon, že všechny zásilky budou mít čistě nulový uhlík, a to 50 % čistě nulového uhlíku do roku 2030; na iniciativách udržitelného balení, jako například Frustration-Free Packaging (balení bez frustrace) a Ship in Own Container (dodávka ve vlastním kontejneru), které od roku 2015 snížily odpad z obalů o 25%; na programech obnovitelné energie; na investicích do oběhové ekonomiky s investičním fondem Closed Loop Fund; a na mnoha dalších iniciativách, které se realizují každý den a které vedou týmy napříč celou společností Amazon.
O společnosti Amazon Společnost Amazon se řídí čtyřmi zásadami: posedlost zákazníkem namísto zaměření na konkurenty, nadšení pro vynalézavost, závazek k vynikající provozní kvalitě a dlouhodobé myšlení. Některé z produktů a služeb propagovaných společností Amazon jsou například Customer reviews, 1-Click shopping, osobní doporučení, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablets, Fire TV, Amazon Echo a Alexa. Další informace najdete na adrese amazon.com/about. Sledujte @AmazonNews. O platformě Amazon Web Services Amazon Web Services je již 14 let nejkomplexnější a široce přijímanou cloudovou platformou na světě. AWS nabízí více než 175 plně funkčních služeb pro výpočty, úložiště, databáze, sítě, analýzy, robotiku, strojové učení a umělou inteligenci (AI), internet věcí (IoT), mobilní, bezpečnost, hybridní, virtuální a rozšířenou realitu (VR a AR), vývoj a implementaci médií a nasazení a správu z 76 pásem dostupnosti (AZ) ve 24 geografických regionech. Platforma AWS oznámila plány na dalších devět pásem dostupnosti a tři další regiony AWS v Indonésii, Japonsku a Španělsku. Platformě AWS důvěřují miliony zákazníků - včetně nejrychleji rostoucích startupů, největších podniků a předních vládních agentur. Očekávají, že budou moci podporovat svou infrastrukturu, stát se agilnějšími firmami a snížit náklady. Další informace o platformě AWS najdete na stránkách aws.amazon.com. Originální verzi zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200521005212/en/ Kontakty Amazon.com, Inc. Horká linka pro média Amazon-pr@amazon.com www.amazon.com/pr Zdroj: Amazon.com, Inc. Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.