V obchodech TESCO se vybralo přes 400 tis.Kč na charitu

Datum: 19.11.2019
Praha 19. listopadu 2019 (PROTEXT) - V obchodech TESCO se vybralo přes 400 tis. Kč na podporu žen s rakovinou prsu. V rámci osvětové kampaně Měsíc v růžové a projektu GO pink bylo cílem upozornit na onemocnění rakoviny prsu a přispět k většímu povědomí a prevenci. Zákazníci...
Praha 19. listopadu 2019 (PROTEXT) - V obchodech TESCO se vybralo přes 400 tis. Kč na podporu žen s rakovinou prsu. V rámci osvětové kampaně Měsíc v růžové a projektu GO pink bylo cílem upozornit na onemocnění rakoviny prsu a přispět k většímu povědomí a prevenci. Zákazníci mohli kampaň podpořit např. nákupem čerstvých hub, balených květin nebo speciálního Mamma BEER. Kampaň probíhala celý říjen na všech hypermarketech TESCO. Veškerý výtěžek z kampaně půjde na pacientskou organizaci Mamma HELP, která sdružuje ženy s diagnózou rakovina prsu a jejich blízké, lékaře, sestry a sympatizanty. Každoročně onemocní v ČR kolem 7 tis. žen. Přes 70 % z nich se úspěšně vyléčí. Je ale nezbytné podchytit tuto nemoc včas. Významnou roli proto hraje prevence. Právě na ní se zaměřuje osvětová kampaň Měsíc v růžové a projekt GO pink. Letos probíhal již sedmý ročník. "Velmi mne těší zájem a podpora našich kolegů a zákazníků. Je to projev solidarity a velmi účinná forma prevence, která v tomto případě hraje zásadní roli," říká Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel TESCO v ČR. "Těší nás, že TESCO je již sedm let naším vytrvalým partnerem, pokud jde o kampaň Měsíc v růžové," říká Jana Drexlerová, ředitelka Mamma HELP a dodává: "Bez podpory této významné společnosti bychom před sedmi lety jen stěží dokázali lidem v ČR v takovém měřítku PINKOKTOBER přiblížit. S jejich pomocí se každoročně vždy v říjnu dozví o možnostech prevence a léčby rakoviny prsu velké množství lidí, a o to nám jde především. Mamma HELP navíc může z výtěžku kampaně po celý rok poskytovat po celé republice další osvětové přednášky a workshopy s výukou samovyšetření." Více informací o akci najdete na www.mesicvruzove.cz Kontakt: TESCO Stores ČR a.s Vršovická 1527/68b 110 00 Praha 10 www.itesco.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.