Vznikající průmysl společenského podnikání v Číně posiluje Ujgury a Tibeťany

Datum: 18.11.2019
Homgkong 18. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Tashi Yangzom, zakladatel značky tibetského čaje NIDUMA a Mewlan Turaq, zakladatel ujgurské suvenýrové značky RUMI, vytvářejí nový trh v cestovním ruchu. Inspirováni čínskou technologií mobilních plateb úspěšně kombinují svou...
Homgkong 18. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Tashi Yangzom, zakladatel značky tibetského čaje NIDUMA a Mewlan Turaq, zakladatel ujgurské suvenýrové značky RUMI, vytvářejí nový trh v cestovním ruchu. Inspirováni čínskou technologií mobilních plateb úspěšně kombinují svou kulturu, náboženství a podnikání a vytvářejí zřetelný a inovativní model společenských podniků, který zvyšuje míru zaměstnanosti místních žen a ukončuje chudobu. Koncept společenského podnikání se v Evropě narodil v 70. letech 20. století. Významně přispěl k přeměně sociálního systému, vytváření pracovních míst, společenské soudržnosti a vytváření společenského kapitálu, místního rozvoje a společenské kultury a postupně hrál důležitou roli při zajišťování společenského udržitelného rozvoje. V Číně nyní společenské podniky plní své poslání v celé řadě oblastí, včetně zmírňování chudoby, podpory kultury, vzdělávání, rozvoje komunit, zaměstnanosti a dovedností. Podle Sledování čínského společenského podnikání a průmyslu společenských investic - výzkumná zpráva pro rok 2019 - 36,2 % společenských podniků dosáhlo finanční rovnováhy - 20,5 % společenských podniků dosáhlo v roce 2017 přebytků Video - https://mma.prnewswire.com/media/1030486/Short_1115.mp4 KONTAKT: Kontakt pro další podrobnosti: Universal Media International Co., Ltd, Tel: (852)2916 9004
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.