Listopadové TRADE NEWS s vůní exotiky - Austrálie a Nový Zéland

Datum: 08.11.2019
Praha 8. listopadu 2019 (PROTEXT) - Víte, jaké je ideální místo pro podnikání? Nový Zéland! Konstatovala to letos nejen Světová banka v rámci hodnocení Ease of doing business, ale všichni manažeři a majitelé firem, které představuje právě vycházející TRADE NEWS. Navzdory...
Praha 8. listopadu 2019 (PROTEXT) - Víte, jaké je ideální místo pro podnikání? Nový Zéland! Konstatovala to letos nejen Světová banka v rámci hodnocení Ease of doing business, ale všichni manažeři a majitelé firem, které představuje právě vycházející TRADE NEWS. Navzdory různým překážkám, a zvláště obrovské vzdálenosti, je prý totiž obchod s Novým Zélandem „za odměnu“. "Zéland je exotický ráj s vyspělou ekonomikou, vysokou životní úrovní obyvatelstva a vytříbenou kulturou mezilidských vztahů,“ vysvětluje velký zájem o toto teritorium Petr Šudoma, zakladatel společnosti PSEngineering, a pokračuje: "Novozélanďané se nesnaží nad nikým nečestně vyzrát a nedopouštějí se korupčního jednání ani ho netolerují. Například tendry tu probíhají férově a podle nastavených pravidel.“ Stejně tak se v současném nečitelném světě jeví jako ostrůvek stability Austrálie. Čím je tak atraktivní? O tom hovoří ředitelka kanceláře CzechTrade pro Austrálii a Nový Zéland Alice Fibigrová. A Lubomír Dvořák, zakladatel a ředitel společnosti Dvořák - svahové sekačky, to potvrzuje s tím, že prosadit se u protinožců vyžadovalo vedle špičkového produktu hodně trpělivosti, vytrvalosti a pochopení pro požadavky australských klientů. A dodává, že do Austrálie jezdí hrozně rád. Přeneste se tedy s pátým letošním vydáním magazínu o obchodu a exportu TRADE NEWS do největších ekonomik Oceánie. Číslo vychází na 80 stranách tištěným nákladem 8200 kusů. Jako obvykle v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportérů. Již osmým rokem ho pro vás připravuje a vydává agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, agenturami CzechTrade a CzechInvest, dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, ČMZRB, TA ČR, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR. Více informací také na: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.techedu.cz www.age-management.cz www.srdceslaskou.cz www.facebook.com/srdceslaskou
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.