O víkendu do Kutné Hory za veterány i na koncert O5ARADEČEK a Děda Mládek Illegal Band

Datum: 14.08.2019
Praha 14. srpna 2019 (PROTEXT) - Už máte plány na tento víkend? Že ne? Tak přijeďte 17. a 18. srpna do Kutné Hory na XI. ročník Veteran Rallye! Kromě nablýskaných veteránů a posádek v parádních dobových kostýmech na vás čeká i Regionální festival kvalitních potravin...
Praha 14. srpna 2019 (PROTEXT) - Už máte plány na tento víkend? Že ne? Tak přijeďte 17. a 18. srpna do Kutné Hory na XI. ročník Veteran Rallye! Kromě nablýskaných veteránů a posádek v parádních dobových kostýmech na vás čeká i Regionální festival kvalitních potravin s bohatým doprovodným programem pro celou rodinu plným hudebních i divadelních představení na Palackého náměstí. Na co se můžete těšit? V sobotu od 10:00 první dvě kola závodu veteránů (z Lorecké ulice na Kaňk), po obědě spanilá jízda na Žleby, večer pak vystoupení kapel Děda Mládek Illegal Band nebo O5ARADEČEK či úchvatný ohňostroj. V neděli jedou veterány další dvě kola jízdy pravidelnosti, pokračuje také Regionální festival kvalitních potravin a doprovodný program. Ve 14:00 hodin vyhlásíme vítěze soutěže a dalších disciplín. Vstupné je samozřejmě zdarma Podrobnosti najdete na www.veterani-kh.cz, FCB nebo Instagramu. #veteranrallyekutnahora @veteranrallyekutnahora
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.