Las Vegas vítá během slavnostního položení základního kamene první hotely Delta řetězce Marriott

Datum: 11.07.2019
Las Vegas (USA) 11. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost CAI Investments zahajuje výstavbu hotelu o 24 podlažích, s 284 pokoji, západně od centrální ulice Strip Ve středu 26. června položila společnost CAI Investments základní kámen na budoucím místě výstavby...
Las Vegas (USA) 11. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost CAI Investments zahajuje výstavbu hotelu o 24 podlažích, s 284 pokoji, západně od centrální ulice Strip Ve středu 26. června položila společnost CAI Investments základní kámen na budoucím místě výstavby prvního hotelu Delta řetězce Marriott v Las Vegas, který se bude nacházet na adrese 3883 West Flamingo Road. V rámci oslavy projektu provedl slavnostní výkop Michael Naft, komisař okresu Clark, Christopher Beavor, zakladatel CAI Investments a zástupci vedení společností Marriott International a Crescent Hotels & Resorts. 26. červen 2019 byl oficiálně vyhlášen „DNEM CAI INVESTMENTS a HOTELU DELTA". Moderní, 24podlažní hotel nabídne turistům a návštěvníkům výstav plnohodnotný, funkční zážitek na ploše přibližně 10 000 čtverečních stop konferenčního prostoru a přibližně 1600 čtverečních stop obchodních prostor, spolu s pohodlným vybavením včetně střešního bazénu, fitness centra, krytého parkoviště, lobby baru ve vstupní hale a kavárny. Jedinečná nemovitost bude sousedit s nadjezdem Hormon a poskytne hostům jedinečný přístup k hlavní ulici Las Vegas Strip a primárnímu kongresovému centru. Delta Hotel řetězce Marriott, který má být otevřen ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021, je konečnou fází víceúčelové výstavby CAI Investments o rozloze 8,6 akrů, která byla zahájena v roce 2017. Projekt s mnohamilionovými náklady také zahrnuje maloobchodní a restaurační prostor o rozloze 27 000 čtverečních stop s potvrzenými nájemci včetně společností Walgreens, Del Taco, Denny's, Wahoo's Fish Tacos a Chick-Fil-A. Vykreslení projektu a fotografie z akce si stáhněte zde Doplňující video z akce si stáhnete zde Foto a video zajistila společnost Radioactive Productions O SPOLEČNOSTI CAI INVESTMENTS: Společnost CAI Investments se zaměřuje na poskytování bezpečných, atraktivních investičních výnosů prostřednictvím strategické akviziční a majetkové správy zatížených nemovitostí při posilování amerických trhů stability a růstu. Vysoce uznávaný investiční podnik financuje, rozvíjí a spravuje nemovitosti na klíčových trzích napříč celou zemí. Společnost CAI Investments jako plně integrovaná společnost s přibližně 20 zaměstnanci řídí celý proces vývoje nemovitostí pro některé z největších a nejvlivnějších společností na světě a specializuje se na odvětví, jako jsou služby, korporace, maloobchod a pohostinství. Další informace naleznete na webových stránkách caicap.com. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/944892/Delta_Render_Overall.jpg KONTAKT: Další informace, Kirvin Doak Communications, Tawny Strelic / Hannah Gornto, tstrelic@kirvindoak.com / hgornto@kirvindoak.com, 702.737.3100
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.