Společnost FastMatch a její bývalý generální ředitel Dmitri Galinov potvrdili dohodu o vypořádání.

Datum: 15.02.2019
New York (USA) 15. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost FastMatch, Inc., přední operátor pro obchodování na spotovém devizovém trhu a Dmitri Galinov, zakladatel a bývalý generální ředitel této společnosti, dnes oznámili, že smírně urovnali soudní spor, v němž pan Galinov...
New York (USA) 15. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost FastMatch, Inc., přední operátor pro obchodování na spotovém devizovém trhu a Dmitri Galinov, zakladatel a bývalý generální ředitel této společnosti, dnes oznámili, že smírně urovnali soudní spor, v němž pan Galinov žaloval společnost FastMatch a její mateřskou společnost Euronext US. Dle podmínek vypořádání žádná strana nepřijímá žádnou zodpovědnost ani nepřipouští nesprávné jednání. Toto vypořádání je v nejlepším zájmu společnosti, jejích zaměstnanců a klientů. Generální ředitel společnosti FastMatch Kevin Wolf, který nahradil pana Galinova, se nadále zaměřuje na obsluhu mezinárodní klientské základny společnosti FastMatch a na růst podnikání. Pan Galinov opustil společnost dne 6. června 2018 a věnuje se jiným aktivitám. O společnosti FastMatch FastMatch je elektronická komunikační síť pro obchodování s cizími měnami. FastMatch nabízí svým zákazníkům přístup k diversifikované likviditě ve velkém objemu se nesrovnatelnou rychlostí transakcí a úplnou transparentností v optimální lokalitě. Vlastní oceněná technologie dává společnosti FastMatch významnou rychlostní výhodu a má schopnost obsluhovat tisíce klientů současně. Mezi klienty patří maloobchodní makléři, instituce, banky, zajišťovací fondy a soukromé obchodní společnosti. O Dmitrim Galinovi Před založením společnosti FastMatch v roce 2012 byl pan Galinov výkonným manažerem společnosti Credit Suisse, kde vedl Crossfinder, vyčleněný fond pro soukromé obchodování. Zastával také pozice na burze v New Jersey, Direct Edge a v newyorské společnosti pro obchodovací technologie Lava Trading. KONTAKTY: FastMatch Sard Verbinnen & Co: Ellen Davis/Emily Claffey/Kelly Langmesser +1 212 687 8080 FastMatchCommsandLegal-SVC@sardverb.com Euronext Pauline Bucaille +33 1 70 48 23 31 pbucaille@euronext.com Pascal Brabant (Brusel) +32 2 620 15 50 pbrabant@euronext.com Euronext/FastMatch Analysts & Investors Aurélie Cohen +33 1 70 48 24 27 ir@euronext.com Dmitri Galinov Eric C. Andrus KARV Communications 122 East 42nd Street Suite 2005 +1 212 333 0267 eca@karvcommunications.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.