Byly rozdány Recruitment Academy Awards

Datum: 05.12.2018
Praha 5. prosince 2018 (PROTEXT) - Ve čtvrtek 22. listopadu byly v pražské La Fabrice rozdány ceny pro firmy s nejlepším HR marketingem. Pod záštitou společnosti Recruitment Academy byly oceněny firmy v pěti kategoriích. Vítězem kategorie Pracovní inzerát roku se stala Air Bank....
Praha 5. prosince 2018 (PROTEXT) - Ve čtvrtek 22. listopadu byly v pražské La Fabrice rozdány ceny pro firmy s nejlepším HR marketingem. Pod záštitou společnosti Recruitment Academy byly oceněny firmy v pěti kategoriích. Vítězem kategorie Pracovní inzerát roku se stala Air Bank. Nejlepší náborovou kampaň měla podle odborné poroty ŠKODA Auto. Ta zabodovala s konceptem "Ozvěny budoucnosti". Přihlášení v kategoriích Kariérní stránka roku a Kariérní video roku byly rozděleni na menší a větší firmy. Výrobce klimatizačních zařízení Daikin si odnesl ocenění za nejlepší kariérní web mezi menšími firmami, mezi těmi většími bodovala Městská policie Brno. V kategorii Kariérní video roku porota ocenila společnost Aspera (menší firmy) a Sdružení dopravních podniků České republiky (velké firmy). Závěr patřil vyhlášení Recruitera roku, kterým se stala Zdeňka Krejčíková ze společnosti CN Group, která se tak může těšit na letenku se vstupenkou na HR konferenci HireConf. Kontakt: Zuzana Bártová Zuzana.Bartova@goodcall.eu ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.