Tisková zpráva prodejce sportovního vybavení INTERSPORT

Datum: 18.10.2018
Praha 18. října 2018 (PROTEXT) - INTERSPORT je největším prodejcem sportovního oblečení a vybavení na světě. Nabízí vybavení, oblečení, obuv a doplňky na sport i pro volný čas. S výběrem sportovního vybavení vždy pomohou odborní poradci, kteří jsou často sami nadšenými...
Praha 18. října 2018 (PROTEXT) - INTERSPORT je největším prodejcem sportovního oblečení a vybavení na světě. Nabízí vybavení, oblečení, obuv a doplňky na sport i pro volný čas. S výběrem sportovního vybavení vždy pomohou odborní poradci, kteří jsou často sami nadšenými sportovci. Prodejny navíc nabízí službu servisu sportovního vybavení, od servisu kol, lyží, snowboardů až po opravy výpletů tenisových raket a ošetření in-line bruslí. Na vybraných prodejnách mohou zákazníci využít dynamické analýzy došlapu, počítačové analýzy chodidel, tvarování vložek a dalších služeb, které prodejny nabízí. K dnešnímu dni má INTERSPORT v České republice 21 vlastních prodejen, 10 partnerských prodejen včetně 2 rentů. Roční obrat společnosti je 1,247mld CZK. Vizi společnosti představuje nový koncept BEST IN TOWN, jehož cílem jsou nejlepší prodejny s nejlepším servisem, nejlepším sortimentem a nejlepším poradenstvím. INTERSPORT postupně modernizuje prodejny v celé České republice. Jako první absolvovala změnu prodejna v pražských Letňanech, následovala města Plzeň a Most a prodejna v Pardubicích. "Do modernizace jsme se pustili s cílem vytvořit něco víc než běžnou prodejnu. Chtěli jsme, aby vznikl prostor s unikátní atmosférou, ve kterém se naši zákazníci budou cítit příjemně a který pro ně bude inspirativní. Doba se mění. Klademe větší důraz na životní prostředí, aktivitu a zdravý pohyb, tak proč by obchody měly vypadat pořád stejně? Sport a příroda k sobě navíc neodmyslitelně patří," říká Martin Palarčík, jednatel společnosti INTERSPORT. Kontakt: Mgr. Jiří Kolbaba PR and marketing director Panda Production s.r.o. Krkonošská 8 120 00 Praha 2 Tel.: +420 222 728 259, +420 724 327 705
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.