Články - Nábytek, domácnost

Jak na ošetření dřeva venku?

Datum: 14.07.2016

Při zvažování, jakým způsobem ošetřit dřevěný povrch např. zahradního nábytku, přístřešku, plotu apod., kde dochází k působení povětrnostních vlivů, máte v podstatě několik možností:

Ochrana proti zlodějům

Datum: 14.12.2011

Vlastníte byt či dům a obáváte se návštěvy nevítaných hostů? Počet krádeží se rok od roku zvyšuje, praktiky zlodějů jsou dokonalejší a dokonalejší. Je důležité si chránit svůj majetek, ale jaké prostředky jsou ty pravé? Dle výzkumů je prokázáno, že zloději vnikají do objektů nejčastěji přes okenní kování, proto je vhodné věnovat tomuto prvku větší pozornost. V případě, že si pořídíte bezpečnostní kování, snížíte pravděpodobnost krádeže.

Nové vybavení pro Vaše obydlí

Datum: 30.11.2011

Chystáte se obměnit nábytek i další vybavení Vašeho domu? Pokud ano, máme pro Vás několik skvělých tipů.

IKEA Brno nabízí dopravu nábytku zdarma, akce potrvá do Vánoc

Datum: 15.11.2011

 

Zákazníci brněnské IKEA mají možnost přepravit zakoupený nábytek zcela zdarma, a to od dnešního dne 10. listopadu 2011. Bezplatný transport zboží se vztahuje na všechny lokality vzdálené do 50 kilometrů od obchodního domu. Mimořádná akce potrvá až do 23. prosince 2011, lze ji tak využít pro přepravu vánočních dárků.

Luxusní a stylový nábytek pro Váš domov

Datum: 12.09.2011

Plánujete si nově zařídit obývací pokoj, aby byl přesně podle Vašich představ? Pak jistě uvítáte několik našich tipů.

Tip na nejmodernější matrace dnešní doby

Datum: 12.09.2011

Někteří z nás si jistě ještě dnes vzpomenou na svá dětská léta a prázdninové spaní u babičky na tvrdé či jinak nepohodlné staré matraci, která strašně vrzala. Za tu dobu naštěstí vývoj matrací značně pokročil a tak si dnes můžeme vybrat přesně ty matrace, které nám vyhovují.

Růžové sny díky nové matraci

Datum: 25.08.2011

Zdá se Vám Vaše matrace už proleželá a probouzíte se rozlámaní a s bolavými zády? Pak je čas na novou matraci.

Vybavení pro Váš byt či dům

Datum: 25.08.2011

Hledáte vybavení pro Vaše nové obydlí? Nebo chcete předělat svůj byt na modernější? Pak pro Vás máme několik tipů.

IKEA Brno oslaví letní slunovrat v duchu švédských tradic

Datum: 16.06.2011

Prostory brněnské IKEA ožijí oslavami tradičního švédského svátku Midsommar. Ve dnech 17. a 18. června 2011 se mohou návštěvníci obchodního domu těšit na letní grilování, ochutnávku švédských specialit a atrakce pro děti. Součástí oslav bude i stavění typického stožáru Midsommarstang.

Zahradní houpačka

Datum: 16.06.2011

V dnešní době je v oblibě zahradní kovový nábytek. A právě tento materiál získává znovu přízeň majitelů zahrad a teras. A to asi proto, že celokovový nábytek je praktický a dobře se udržuje. I když ho zapomeneme ukrýt před deštěm, nic se mu nestane.

Útulný dům či byt

Datum: 12.05.2011

Příjemný a útulný byt či dům je jistě snem každého z nás. Pro vytvoření útulného obydlí jsou na trhu k dispozici bytové doplňky či dekorace na zeď, které se vyrábějí z nejrůznějších druhů materiálů a lze je zakoupit ve všech možných barvách. Vždy je vhodné sladit bytové doplňky s vybavením dané místnosti a také s barvou stěn.

Brněnská IKEA začíná s největší přestavbou přízemí od rozšíření obchodního domu

Datum: 07.02.2011

Brněnská IKEA zahájila přestavbu přízemních prostor obchodního domu s nábytkem. Změny, které proběhnou v oddělení s doplňky, mají zákazníkům přinést především pohodlnější orientaci mezi zbožím. Rekonstrukce potrvá do konce března, v průběhu její realizace však nebude provoz obchodního domu omezen.

Obrazové rámy a rámování obrazů ve Frame-it

Datum: 07.02.2011

Na světě existují zákazníci, kteří jsou takřka neustále nespokojení. A je to dobře, protože právě pro ně se vytvářejí opravdu kvalitní služby, jako je například i Frame-it.

IKEA Brno rozeslala nejvíc katalogů ve své historii, získalo ho 370 tisíc domácností

Datum: 26.09.2010

Brněnská IKEA rozeslala 370 000 katalogů do domácností po celé jižní Moravě, což je o 20 000 kusů více než loni. Zájemci, kteří nedostali katalog novinek pro rok 2011 do schránky, si mohou výtisk vyzvednout přímo v IKEA Brno. Obchodní dům s nábytkem letos snížil ceny nejvíce za uplynulých pět let. 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.