Slavnostní podpis memoranda v Národním zemědělském muzeu

Datum: 23.02.2018
Praha 23. února 2018 (PROTEXT) - Národní zemědělské muzeum a Výzkumný ústav rostlinné výroby uzavřou memorandum o spolupráci. Slavnostní podpis memoranda proběhne v úterý 27. 2. 2018 v 10 hodin v budově Národního zemědělského muzea v Praze na Letné v prostorách výstavy...
Praha 23. února 2018 (PROTEXT) - Národní zemědělské muzeum a Výzkumný ústav rostlinné výroby uzavřou memorandum o spolupráci. Slavnostní podpis memoranda proběhne v úterý 27. 2. 2018 v 10 hodin v budově Národního zemědělského muzea v Praze na Letné v prostorách výstavy Dělat les za účasti generálního ředitele Národního zemědělského muzea Milana Jana Půčka a ředitele Výzkumného ústavu rostlinné výroby Jibana Kumara. Obě strany se ve snaze o poskytování co nejkvalitnější služby veřejnosti domluvily na dlouhodobé spolupráci v oblasti propagace a osvěty zemědělských oborů a jim blízkých témat. Smyslem spolupráce je zejména propagovat činnosti obou institucí ve spojení s vnímáním zemědělství jako širšího sociokulturního fenoménu zasazeného do historických souvislostí a poskytovat si informační součinnost s cílem zvýšit informovanost veřejnosti o zemědělských tématech, jako jsou potřeba komplexního vnímání oboru, nezbytnost šetrného přístupu ke krajině, vliv zemědělství na krajinu, životní prostředí, úcta k tradici a respekt ke znalostem, střídmost a zdravý selský rozum. Představitelé obou institucí na akci rádi zodpoví dotazy novinářů. Po skončení akce následuje prohlídka expozic a výstav Národního zemědělského muzea. Kontakt: Mgr. Jitka Taussiková tisková mluvčí e-mail: tiskove@nzm.cz tel.: 604 867 970
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.