Jiří Stivín slaví 75. narozeniny

Datum: 14.11.2017
Praha 14. listopadu (PROTEXT) - Jiří Stivín, kultovní postava české hudební scény, oslaví příští týden 75.narozeniny. A oslaví je tradičně koncertem k Poctě sv. Cecílii. V sobotu 18.11.2017 se v pražském Rudolfinu opět sejde věčně proměnlivé muzikantské sdružení...
Praha 14. listopadu (PROTEXT) - Jiří Stivín, kultovní postava české hudební scény, oslaví příští týden 75.narozeniny. A oslaví je tradičně koncertem k Poctě sv. Cecílii. V sobotu 18.11.2017 se v pražském Rudolfinu opět sejde věčně proměnlivé muzikantské sdružení Collegium Quodlibet. V programu zazní díla trojhvězdí Vivaldi - Bach - Telemann. Druhou půli tvoří premiéry Stivínových typických "alchymistických" výletů a jeho flétnové či saxofonové "komentáře" k fragmentům skladeb autorů renesance, baroka až po široký výběr z hudby 20. století. Důležitou vlastností těchto večerů a jejich přitažlivosti pro hudební veřejnost je samozřejmě reprezentativní výběr účinkujících. Publikum, tvořené zčásti stálými návštěvníky, se podílí na specifické atmosféře těchto hudebních slavností. Hlavním partnerem koncertu je Skupina ČEZ vstupenky TICKETPORTAL, Rudolfinum. Kontakt: www.stivin.info ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.