Bouráme mýty v oblasti sportovní diagnostiky a tréninku

Datum: 26.09.2017
Praha 26. září (PROTEXT) - Unie českých fotbalových trenérů ve spolupráci s Českým olympijským výborem pořádají 2.10. od 15.30 v Praze (Strahov, tiskové středisko) interaktivní seminář s unikátní skladbou odborníků zaměřený na využití nejmodernějších technologií...
Praha 26. září (PROTEXT) - Unie českých fotbalových trenérů ve spolupráci s Českým olympijským výborem pořádají 2.10. od 15.30 v Praze (Strahov, tiskové středisko) interaktivní seminář s unikátní skladbou odborníků zaměřený na využití nejmodernějších technologií v oblasti diagnostiky a tréninku ve vrcholovém sportu. Velký zájem o danou problematiku se projevil vyprodáním dostupných 110 míst v prvních 10 dnech od zveřejnění a příslibem účasti špičkových trenérů i samotných sportovců z mnoha sportovních disciplín. Hlavním „magnetem“ událostí je prezentace zcela nového diagnostického systému mySASY (http://www.mysasy.com) umožňujícího maximalizovat výkon na základě metodiky, kterou se poprvé podařilo přenést z laboratoře do každodenního tréninku. Prezentovány budou atraktivní výsledky měření v průběhu Tour de France, přesunu špičkových sportovců přes časová pásma i výsledky z každodenního tréninku. mySASY bylo odbornou porotou celosvětové startupové soutěže Startup World Cup & Summit aktuálně vybráno mezi devět nejlepších a nejvíce inovativních projektů, které se v regionálním finále utkají o účast v celosvětovém finále v Silicon Valley. Kontakt: Radim Šlachta, 777 802 623, radim.slachta@mysasy.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.