Výtvarný ateliér Malování a kreslení prohlásil - s námi se naučí malovat opravdu každý!

Datum: 24.08.2016
Praha 24. srpna (PROTEXT) - Nový školní rok začíná 5. 9. 2016 a výtvarný ateliér Malování a kreslení již zahájil zápis do svých kurzů. Tento příjemný ateliér s velmi individuálním přístupem naleznete v ulici Balbínova 28 na Praze 2 - Vinohradech. Zájemci různého věku...
Praha 24. srpna (PROTEXT) - Nový školní rok začíná 5. 9. 2016 a výtvarný ateliér Malování a kreslení již zahájil zápis do svých kurzů. Tento příjemný ateliér s velmi individuálním přístupem naleznete v ulici Balbínova 28 na Praze 2 - Vinohradech. Zájemci různého věku se mohou přihlásit na kurzy nespočtu různých výtvarných technik pod vedením profesionálních umělců. "Výtvarný ateliér Malování kreslení je neziskovou organizací, jejímž cílem je poskytovat výuku výtvarného umění dětem, mládeži, dospělým a seniorům v nejvyšší možné kvalitě a úrovni. Výtvarné kurzy jsou vedeny akademickými malíři, sochaři, architekty a designery. Přijďte se k nám po telefonické domluvě podívat a přesvědčit o kvalitě našich služeb!" (Ing. arch Nina Mainerová, ředitelka a jednatelka spolku) Nabídka kurzů je velmi pestrá a ten odpovídající nalezne začátečník i pokročilý. Vybírat lze například z různých druhů kresby a malby - kurzy portrétů, figurální kresby, olejomalby, akvarelu, ale dokonce i sochařský, grafický, keramický kurz či oděvní díla atd. Pokud byste si stále nebyli jisti výběrem toho správného kurzu, tak skvělou příležitostí pro rozhodnutí je Den otevřených dveří, který je na adrese ateliéru (Balbínova 28, Praha 2) pořádán 1. 9. od 12 do 20 hodin. Kromě získání lepší představy o atmosféře kurzů se můžete osobně setkat i s lektory, konzultovat své práce a navíc každý návštěvník obdrží malý dárek. Výtvarný ateliér Malování a kreslení - kontakt: Ing. arch. Nina Mainerová www.malovanikresleni.cz http://www.malovanikresleni.cz/zapis http://www.malovanikresleni.cz/news/den-otevrenych-dveri-ctvrtek/ telefon: 777 422 022 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.