Mladí Slávisté začali finále E.ON Junior Cupu suverénně

Datum: 04.09.2015
Roudné (Českobudějovicko) 4. září (PROTEXT) - Desetileté fotbalové naděje z celé České republiky se sjely na třídenní turnaj E.ON Junior Cup do jihočeské obce Roudné. Klání, ve kterém se představí 40 týmů, ovládli po prvním dni hráči SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň. ...
Roudné (Českobudějovicko) 4. září (PROTEXT) - Desetileté fotbalové naděje z celé České republiky se sjely na třídenní turnaj E.ON Junior Cup do jihočeské obce Roudné. Klání, ve kterém se představí 40 týmů, ovládli po prvním dni hráči SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň. Celkem 19 zápasů v základních skupinách a další v nadstavbě čekají na každý tým. Velké finále se hraje od 4. do 6. září na energeticky úsporném E.ON Stadionu. Úvodní den odehrály všechny týmy osm zápasů a jen hráči Slavie a Viktorie Plzeň ho zvládli bez ztráty bodu. Slavia vyhrála všechny zápasy při skóre 67:11. "Kluci to pojali tak, jak jsme se na to připravovali. Hráli zodpovědně. Tím, že se hraje na dvě hřiště, tak jedno mužstvo může druhému hodně pomoci. Odehráli jsme výborné zápasy. Olomouc, Jablonec i další týmy se snaží hrát fotbal. Není to žádná nakopávaná, ale naopak se hraje po zemi už od gólmana," uvedl na konci prvního hracího dne trenér Slavie Přemysl Jakl. Slavia před turnajem vyhlásila za cíl atak nejvyšší pozice a tím i postup na čtyřdenní cestu za Janem Kollerem do Monaka. "Cesta je ale pořád strašně dlouhá. Čeká nás ještě hodně zápasů. Samozřejmě platí, že se chceme umístit co nejlépe, ale důležitější je předvedená hra," dodal Jakl. Slavia hraje ve skupině A a má 24 bodů. Ve skupině B se v pátek nejvíce dařilo FC Viktoria Plzeň. I ona zvládla první den bez zaváhání a vede skupině s 24 body a skóre 62:14. Vítězi čtyř posledních ročníků, pražské Spartě, se nepovedl zápas s Plzní a je průběžně čtvrtá. Zápasy pokračují v sobotu od 8:00. Po celý víkend bude v Roudném připraven bohatý doprovodný program a soutěže o ceny. Vše o turnaji včetně výsledků je na www.eonrodinnyfotbalek.cz/vf Kontakt: Michal Heřman Marketing e-mail: michal.herman@eon.cz www.eon.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.