Timbre Music: skvělá hudba pro vaše uši

Datum: 27.03.2015
Praha 27. března (PROTEXT) - Hledáte hudební skupinu, která by mohla zahrát na vaší soukromé akci? Nebo máte zájem o kompletní organizaci osobní, firemní, kulturní či jiné události? Pak pro vás máme způsob, jakým si tyto služby zajistit. Řeč je o hudební skupině Timbre Music,...
Praha 27. března (PROTEXT) - Hledáte hudební skupinu, která by mohla zahrát na vaší soukromé akci? Nebo máte zájem o kompletní organizaci osobní, firemní, kulturní či jiné události? Pak pro vás máme způsob, jakým si tyto služby zajistit. Řeč je o hudební skupině Timbre Music, jejíž historie sahá až do roku 1982 a která v této oblasti nabízí opravdu komplexní služby. Hudební skupina Timbre Music Hudební skupina Timbre Music se specializuje na mnoho činností. Zajišťuje například show programy, které většinou zahrnují kromě skvělé hudby také stylové kostýmy. Aktuálně se jedná o Flash show, Latin show, Summer show nebo o Česko-slovenskou show s hity od 30. let minulého století až do současnosti. Taneční orchestr, revival a další tématické programy Dále zajišťuje také profesionální taneční orchestr, který je ideální volbou pro vaše velké akce. Orchestr je možné obsadit šesti až čtrnácti členy, kteří již mají bohaté zkušenosti z prestižních akcí. Mezi jeho zajímavé reference patří například účast na plesech České televize, na plesech StarDance nebo na velkých městských a krajských plesech. Ať už plánujete rodinnou oslavu, firemní akci, raut či výstavu, může být hudební show spolu s tanečním orchestrem nevšedním zpříjemněním. V neposlední řadě si Timbre Music můžete zajistit ve formě revival programu. Aktuálně zajišťují Frank Sinatrarevival, Louis Armstrong revival, Ricky Martin revival, Shakirarevival a Marylin Monroerevival. V nabídce jsou také různé tématické a dětské programy, které pobaví a potěší především naše nejmenší. U Timbre Music se dočkáte jen spolehlivých služeb a užijete si zábavu, kterou očekáváte. Pokud vás jejich portfolium zaujalo, neváhejte se na kapelu obrátit. Na jejích webových stránkách najdete nejen kompletní přehled služeb, které zajišťují, ale také všechny zajímavé reference od roku 2004 a seznam spokojených klientů. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Timbre Music Petr Chudoba GSM: +420 602 229 464 e-mail: info@timbre-music.com web: www.timbre-music.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.