Premiéra muzikálové komedie Adam a Eva předčila očekávání!

Datum: 18.04.2014
Praha 18. dubna (PROTEXT) - V pražském Divadle Brodway se uskutečnila premiéra nové muzikálové komedie Adam a Eva podle libreta Haliny Pawlowské a pod režijním vedením Zdeňka Zelenky. Podle reakcí diváků bylo zřejmé, že právě premiéra předčila očekávání. Mnozí umělci...
Praha 18. dubna (PROTEXT) - V pražském Divadle Brodway se uskutečnila premiéra nové muzikálové komedie Adam a Eva podle libreta Haliny Pawlowské a pod režijním vedením Zdeňka Zelenky. Podle reakcí diváků bylo zřejmé, že právě premiéra předčila očekávání. Mnozí umělci ani sám režisér nedovedli dopředu odhadnout reakci diváků. O to více mile byli překvapeni. "Lidé se bavili, smáli se, tleskali a na konci tleskali vstoje. To je pro herce i režiséra tou největší odměnou. Jsme rádi, že se nám podařilo za skoro tři měsíce dát dohromady milou, zábavnou muzikálovou komedii, u které si lidé odpočinou a zasmějí se,“ řekl režisér Zdeněk Zelenka, který byl s výkony herců a zpěváků nad míru spokojený. Už z předchozích generálních zkoušek měl dobrý pocit. Josef Laufer, jako Bůh, Martin Písařík a Markéta Procházková v roli Adama a Evy, Josef Vojtek jako Lucifer, Dita Hořínková coby čertice, Tomáš Trapl jako růžový anděl Jofiel, či dětští představitelé Tomáš Ringel a Natálie Grossová coby Kain a anděl Gabriel nadchli diváky a vychutnali si zasloužený potlesk. Kromě nich seděla v hledišti řada herců a zpěváků, kteří se alternují a představení odehrají v dalších dnech. Na premiéru dorazila celá řada známých osobností, včetně zpěvačky Heleny Vondráčkové, hereček Jiřiny Bohdalové, Sabiny Laurinové, herců Martina Štěpánka, Martina Krause, Jana Kuželky, herce a režiséra Lumíra Olšovského, a mnozí další. Jejich reakce napovídaly tomu, že se „stvoření světa, tak trochu jinak“, jak o něm hovoří autoři, velmi povedlo. Spokojený odcházel i producent Divadla Brodway Oldřich Lichtenberg či za koproducenta muzikálu Jiří Jurtin. Ihned po premiérovém představení pokřtili herci, režisér i procent přímo na jevišti čerstvě vydané CD s muzikálovými melodiemi. Muzikálová komedie Adam a Eva se nyní bude hrát do 18. května, pak v červnu a opět se pak vrátí v říjnu a následně v prosinci. Vstupenky na představení si mohou diváci zajistit buď přímo na webu Divadla Brodway nebo na http://www.ticket-art.cz a http://www.ticketportal.cz Kontakt: René Kekely PR a mediální zastoupení ADAM a EVA Tel.: 724 850 690 e-mail: info@renekekely.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.