Tajemství úspěchu Vám odhalí Vánoční seminář

Datum: 13.12.2011

Pod slovem úspěch si každý z nás představí něco jiného. Pro někoho je to cíl, snaha dosáhnout velkého výsledku, někdo svůj cíl zažívá již v průběhu realizace toho, čeho chce dosáhnout.  Každý sdílíme jiný pohled na význam slova úspěch.  

Pod slovem úspěch si každý z nás představí něco jiného. Pro někoho je to cíl, snaha dosáhnout velkého výsledku, někdo svůj cíl zažívá již v průběhu realizace toho, čeho chce dosáhnout.  Každý sdílíme jiný pohled na význam slova úspěch.  V tom je lidské bytí originální.  Vánoční seminář Vám nabídne jedinečnou možnost zažít 20 cest a příběhů, které Vám přiblíží 20 jedinečných osobností z různých oblastí.  17. prosince od 9 hodiny ranní během 12hodinového programu zjistíte, jaké to je být na cestě 20. úspěšných lidí.

Myšlenka tohoto vánočního překvapení byla realizována již v minulém roce. 1. ročník dlouho očekávaného Vánočního semináře se uskutečnil zdarma a byli pozváni hosté z mnoha rozdílných oborů. V letošním roce chce organizátor akce, školitel a konzultant osobního rozvoje a finanční inteligence,  Jan Řehák na něj navázat, a proto do Pražského Hubu pozval dvě desítky hostů z různých odvětví, kteří návštěvníkům přiblíží tajemství jejich úspěchu. Pozvání přijali např. Ing. Hanka Ondrušková, lektorka a trenérka soft skills v oblasti korporátu a firemních školení, Ing. Ivo Toman, specialista na psychologii marketingu a motivační speaker nebo Glenn Estrabillo, investor do nemovitostí a kouč osobního rozvoje.

Návštěvníci se mohou těšit nejen na šest bloků vystoupení jednotlivých hostů, připravena je i bohatá tombola a občerstvení. V průběhu akce je také možno zakoupit drobné dárky a knihy osobního rozvoje. Po skončení akce následuje after party s účastníky.

Více informací na:

http://www.vanocniseminar.cz/index.php?p=napad

Vstupenky v ceně 420 Kč zakoupíte zde:

http://www.cefi.cz/seminar-nahled-29-Vanocni_prekvapeni

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.