Barevný sen na Startovači

Datum: 08.07.2020
Praha 8. července 2020 (PROTEXT) - Na portále Startovač rozjela crowdfundingovou kampaň produkce filmu Barevný sen. Celovečerní dobrodružný loutkový snímek o partě pouličních umělců, která se dostane do problémů na policejním ostrově, je určen starším dětem a mladším dospělým....
Praha 8. července 2020 (PROTEXT) - Na portále Startovač rozjela crowdfundingovou kampaň produkce filmu Barevný sen. Celovečerní dobrodružný loutkový snímek o partě pouličních umělců, která se dostane do problémů na policejním ostrově, je určen starším dětem a mladším dospělým. Video teaser si můžete prohlédnout zde: https://vimeo.com/384816235 "30 let po sametové revoluci nastala doba připomenout, že svoboda není samozřejmost," říká režisér filmu Jan Balej, letošní laureát - jeden ze tří z celého světa! - prestižní Ceny H.Ch. Andersena za svůj předchozí snímek Malá z rybárny. Přispět na dokončení filmu můžete částkou 200,- Kč a výše a odměny jsou zajímavé: placky, trička, DVD, litografie, repliky loutek a samozřejmě pozvánky na předpremiéru nebo premiéru filmu. Všechny potřebné informace najdete na: https://www.startovac.cz/projekty/barevny-sen/ Kontakt: https://www.facebook.com/barevnysen/ https://www.facebook.com/hafanfilm/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.