Ivo Toman vydává svou patnáctou knihu - Božka

Datum: 13.08.2019
Praha 13. srpna 2019 (PROTEXT) - Jde o vtipné a zároveň skutečné příběhy uklízečky, která svou naivitou a nešikovností předčí veškerá vaše očekávání. Představte si člověka, který chce získat paní na úklid, protože touží po rodinném štěstí, klidu a pořádku...
Praha 13. srpna 2019 (PROTEXT) - Jde o vtipné a zároveň skutečné příběhy uklízečky, která svou naivitou a nešikovností předčí veškerá vaše očekávání. Představte si člověka, který chce získat paní na úklid, protože touží po rodinném štěstí, klidu a pořádku v domě. Jenže místo toho získá nepředvídatelný stroj na průšvihy - ženu s talentem na katastrofy jménem Božka. Jakmile poznáte Božku, budete se radovat, že tato lidská kalamita nebyla u vás doma. Myslíte, že vás už nic nemůže překvapit? Pak se začtěte do neuvěřitelných příběhů, nad kterými zůstává rozum stát. Nastupuje Božka... 168 stran, cena 269 Kč, pevná vazba s přebalem. Kniha Božka aneb Když domácnost řídí stroj na průšvihy dnes vychází i jako audiokniha na www.audioteka.cz Ivo Toman je známým školitelem a autorem čtrnácti populárně naučných knih. Kniha Kurvítka v hlavě získala ocenění Český Bestseller za rok 2018 v kategorii Odborná literatura pro dospělé. Humoristická kniha Božka je autorovou prvotinou na poli beletrie. Knihu distribuuje Pemic, Neoluxor a Knihcentrum.cz. Materiály ke stažení: fotografie Iva Tomana - http://www.ivotoman.cz/fotografie-iva-tomana Božka na Knihcentrum.cz - https://www.knihcentrum.cz/bozka Božka v audio verzi - https://audioteka.com/cz/audiobook/bozka-aneb-kdyz-domacnost-ridi-uklizecka Božka jako e-kniha- https://www.palmknihy.cz/ceska-literatura/bozka-185906 oficiální stránky Iva Tomana. - www.ivotoman.cz informace pro novináře: http://ivotoman.cz/ivo-toman-pro-novinare Budeme rádi za informace o zveřejnění, které nám můžete poslat na mail: ivo@taxus.cz Kontakt: Ivo Toman Tiketovka.cz, TAXUS International s.r.o., Na Pankráci 30, 140 00 Praha 4 Mobil: +420 603 515 917 www.Tiketovka.cz www.IvoToman.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.