Hvězdy filmu HAVEL poprvé společně před kamerou

Datum: 14.06.2019
Praha 14. června 2019 (PROTEXT) - Hlavní představitelé připravovaného českého filmu HAVEL režiséra Slávka Horáka ("Domácí péče") se poprvé sešli před kamerou - k nafocení velké filmové obálky časopisu ELLE. "Zatímco Olgu jsem si od začátku představoval...
Praha 14. června 2019 (PROTEXT) - Hlavní představitelé připravovaného českého filmu HAVEL režiséra Slávka Horáka ("Domácí péče") se poprvé sešli před kamerou - k nafocení velké filmové obálky časopisu ELLE. "Zatímco Olgu jsem si od začátku představoval ztvárněnou Annou Geislerovou, ta hlavní otázka - KDO HO BUDE HRÁT? - byla dlouho nevyřešená," říká k obsazení režisér filmu Slávek Horák. Po důkladném castingu našel ideálního představitele ve Viktoru Dvořákovi, pro kterého to bude zatím největší filmová role. Spolu s ním se ve filmu objeví také několik slavných jmen - Jiří Bartoška, Jenovéfa Boková, Martin Hofmann a v symbolických rolích také hlavní představitelé Horákova prvního filmu, Alena Mihulová a Bolek Polívka. Film HAVEL je inspirován disidentskými léty Václava Havla od roku 1968 do revoluce roku 1989 a premiéru v českých kinech bude mít příští léto. Šéfredaktor Elle Petr Matějček k focení dodává: "Havel je jeden z nejvýraznějších filmových projektů poslední doby a bezpochyby bude i nejočekávanější českou premiérou roku 2020. Jsme rádi, že naše festivalové číslo mohlo odtajnit odpověď na otázku, která všechny filmové nadšence napadne hned jako první: Kdo ho bude hrát?" Kontakt: TVORBA films info@tvorbafilms.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.