Šestý ročník Czech Design Week otevřel své přihlášky!

Datum: 24.04.2019
Praha 24. dubna 2019 (PROTEXT) - Czech Design Week spouští přihlášky na v pořadí již 6. ročník mezinárodního festivalu designu. V termínu od 11. do 15. prosince 2019 se setkáme opět v prostorách Kongresového centra Praha. Přihlášky mohou zasílat jednotlivci, studia a značky,...
Praha 24. dubna 2019 (PROTEXT) - Czech Design Week spouští přihlášky na v pořadí již 6. ročník mezinárodního festivalu designu. V termínu od 11. do 15. prosince 2019 se setkáme opět v prostorách Kongresového centra Praha. Přihlášky mohou zasílat jednotlivci, studia a značky, ale také školy a studenti. Czech Design Week prezentuje tvorbu českých a zahraničních designérů. Návštěvníkům nabízí to nejzajímavější z českého skla, porcelánu, šperku, módy, interiérového a průmyslového designu. Zaměřuje se také na originální dětské hračky, nábytek či grafický design. Další autorská díla designérů budou k vidění ve více než dvaceti partnerských Design Store obchodech v centru Prahy. Zde se otevírá možnost prezentace vašeho obchodu. "Místo Kongresového centra nás oslovilo zejména svým zajímavým interiérem a historickou hodnotou samotné budovy. Významná stavba brutalistické architektury, která je nejen v Praze postupně bourána," zmínil ředitel festivalu Lukáš Pipek. Kongresové centrum Praha ukrývá nespočet uměleckých děl, která mají nevyčíslitelnou hodnotu. Jsou zde zastoupena především díla významných sklářských výtvarníků, jako je dvojice Libenský a Brychtová či Procházka a Vízner. Ale také práce malířské a sochařské. U všech těchto děl byl kladen důraz na kvalitní design a dokonalé řemeslo. Jsou výbornými příklady pro současné tvůrce. Kromě českých designerů podpoří Czech Design Week také zahraniční autory. Tento rok ve spolupráci s Milan Design Week. Brera Design District v Praze představí několik zajímavých expozic. Přihlášku k účasti naleznete na www.czechdesignweek.com. Videopozvánka Kontakt: www.czechdesignweek.com www.facebook.com/CZDW.CZ www.instagram.com/czechdesignweek e-mail: info@czechdesignweek.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.