Lotrando a Zubejda na jevišti!Divadelní zpracování legendárního pohádkového muzikálu v Divadle Metro poprvé 30. března

Datum: 18.02.2019
Praha 18. února (PROTEXT) - Nám se stalo něco překrásného, nám se stalo něco divného, našla dívka kluka nešťastného, zamilovala se do něho... Ano, Lotrando a Zubejda jsou zpátky! Legendární pohádka, která od doby svého vzniku v roce 1996 potěšila několik generací diváků,...
Praha 18. února (PROTEXT) - Nám se stalo něco překrásného, nám se stalo něco divného, našla dívka kluka nešťastného, zamilovala se do něho... Ano, Lotrando a Zubejda jsou zpátky! Legendární pohádka, která od doby svého vzniku v roce 1996 potěšila několik generací diváků, dostala mimořádně atraktivní divadelní podobu. Nový pohádkový muzikál Lotrando a Zubejda na jeviště Divadla Metro na Národní třídě v centru Prahy přivede všechny oblíbené hrdiny, včetně drvoštěpa Drnce, sultána Solimána, světaznalého pana Lustiga, popletů Zelí, Belí, Halí i chytré La Mad. Premiéra je na programu v sobotu 30. března od 11 h, první repríza následuje 31. března od 15 h. Vstupenky v ceně 300 Kč/osoba jsou v prodeji v síti Ticketstream a v pokladně divadla. V roli krásné princezny Zubejdy z daleké Solimánie se představí Eliška Jansová, známá z vánočních pohádek Princezna a písař či Svatojánský věneček i z hostování v několika pražských divadlech. Slušně vychovaného loupežnického synka Lotranda si s chutí zahraje Michal Pazderka. Rozverný příběh podle scénáře Zdeňka Svěráka a Karla Smyczka, chytlavé písničky oblíbené autorské dvojice Svěrák & Uhlíř, skvělé herecké výkony, to vše umocněno velkorysou výpravou, jevištními efekty a bezprostřední atmosférou živého představení. Pohádkový muzikál Lotrando a Zubejda zkrátka nabídne intenzivní divácký zážitek. Přijďte si do Divadla Metro společně s dětmi připomenout, které tři obyčejné věci stačí k uzdravení churavé princezny i další nestárnoucí scény a písničky. Lotrando a Zubejda - Informace o inscenaci Scénář: Zdeněk Svěrák, Karel Smyczek Hudba: Jaroslav Uhlíř Texty písní: Zdeněk Svěrák Divadelní úprava a režie: Vít Prýmek Scéna a kostýmy: Lucie Bradáčová, Věra Pivoňková Hudební režie a úprava: Dalibor Tuž Choreografie: Eliška Jansová Hrají: Eliška Jansová, Eva Přívozníková, Michal Pazderka, Matěj Pour, Rostislav Trtík, Libor Jeník, Petr Pěknic, Kryštof Nohýnek, Štěpánka Prýmková, Radim Jíra, Jáchym Kučera, Eliška Hamplová, Veronika Barešová, Lucie Karbanová a další... Divadlo Metro, Národní 25, Praha 1 / Délka představení: 90 minut vč. přestávky Předprodej vstupenek: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/lotrando-a-zubejda-pohadkovy-muzikal-podle-stejnojmenneho-filmu-premiera-divadlo-metro-praha-1074218 Kontakty: http://lotrandoazubejda.show/ Mediální servis: Marketing studio Baloo&Groot s.r.o. Karolína Prýmková, 733 124 234, karolina@marketingstudio.cz www.marketingstudio.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.