Vychází audiokniha Za sny, kterou načetl Richard Krajčo

Datum: 12.02.2019
Praha 12. února 2019 (PROTEXT) - Richard Krajčo se po letech vrátil do role interpreta audioknihy, autorkou knižní předlohy je Karin Krajčo Babinská. Audiotéka.cz vydává audioknihu Za sny, kterou načetl Richard Krajčo společně se svou manželkou - autorkou knihy, režisérkou...
Praha 12. února 2019 (PROTEXT) - Richard Krajčo se po letech vrátil do role interpreta audioknihy, autorkou knižní předlohy je Karin Krajčo Babinská. Audiotéka.cz vydává audioknihu Za sny, kterou načetl Richard Krajčo společně se svou manželkou - autorkou knihy, režisérkou a scenáristkou - Karin Krajčo Babinskou. Čtyř a půlhodinové dílo je dostupné k poslechu a ke stažení v mobilní aplikaci Audiotéka, na fyzických nosičích vyjde audiokniha koncem měsíce. Richard Krajčo strávil několik lednových dní v nahrávacím studiu, kde zpěv u mikrofonu vyměnil za načítání audioknihy Za sny, kterou napsala jeho manželka Karin Krajčo Babinská: "Kniha vznikla na základě stejnojmenného scénáře, protože původně měla být filmem. A v roli Maxe byl vždycky Richard na prvním místě. Objevil se i v ilustracích knihy," vysvětluje autorka, proč o jiném interpretovi neuvažovala. Na audioknize se podílela jako režisérka a také načetla pasáže s deníkovými zápisky hlavní ženské postavy. "Já s tím příběhem žiji od první chvíle, kdy ho Karin začala psát. A tím, že tuto knížku v podstatě znám nazpaměť - od začátku do konce a zase zpátky, tak je to pro mě trošku snadnější, než byly ty předešlé audioknihy," popsal práci ve studiu Richard Krajčo. Vydejte se na cestu za sny Příběh vypráví o Maxovi, který žije v Holandsku a má zdánlivě všechno - lukrativní pracovní místo v úspěšné firmě, luxusní dům a dostatek peněz. Něco hlubšího však postrádá a prázdno vlastní existence ho dožene až na samé dno. Náhodné setkání s krajankou z Čech Marlou, Maxovi zcela změní život. Společně se vydávají na cestu bez cíle. Zůstaň tu se mnou Audioknize přidává další rozměr píseň Zůstaň tu se mnou kapely Kryštof, která v audioknize zazní. Píseň psal Richard Krajčo právě na základě nerealizovaného scénáře a fanoušci kapely si tak mohou konečně poslechnout celý příběh, který je na pozadí úspěšného hitu. Audiokniha je k dostání na Audiotéka.cz: za cenu 269,- Kč. O Audiotéce: Audiotéka je největší distributor audioknih v České republice a poskytovatel stejnojmenné mobilní aplikace. Svým uživatelům nabízí audioknihy vlastní produkce a dalších 180 vydavatelů. V nabídce má více než 4 000 titulů nejrůznějších literárních žánrů, audio verze populárních časopisů a přes 7 milionů minut mluveného slova. Na českém trhu je Audiotéka již osmým rokem. Marketing: Veronika Horská, veronika.horska@audioteka.cz, (+420) 775 645 960 www.audioteka.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.