Ella a kamarádi zaručuje smích, zábavu a krapet dobrodružství zdánlivě všedních dnů

Datum: 13.12.2018
Praha 13. prosince 2018 (PROTEXT) - Timo Parvela * Ella a kamarádi Překlad Alžběta Štollová Ilustrace Magda Veverková Hrnčířová Další veselá dobrodružství Elly a jejích přátel v podobě tří krátkých příběhů. Ella a její přátelé jdou do druhé třídy...
Praha 13. prosince 2018 (PROTEXT) - Timo Parvela * Ella a kamarádi Překlad Alžběta Štollová Ilustrace Magda Veverková Hrnčířová Další veselá dobrodružství Elly a jejích přátel v podobě tří krátkých příběhů. Ella a její přátelé jdou do druhé třídy a pan učitel je na pokraji zhroucení. Dokonce zkouší na sobě i žácích jistý druh meditace s korálky. Po čase do třídy přijde záhadný nový žák, který všechny šikanuje. Děti jsou přesvědčené, že je to mimozemšťan, který se proti nim spiknul s panem učitelem. V posledním příběhu je zoufalý pan učitel proti své vůli donucený uspořádat přespání ve škole, při němž se mu z rukou vymkne naprosto vše, co se vymknout může. Zasahují hasiči i policie, ale nakonec samozřejmě všechno dobře dopadne a Ella i její kamarádi si celé bláznivé dobrodružství náramně užijí. Určeno především čtenářům ve věku 6-10 let. Timo Parvela je původní profesí učitel, píše pro děti i pro dospělé a ve Finsku je v oblasti dětské literatury nepopiratelnou hvězdou. Jeho knihy byly přeloženy do více než třiceti jazyků a získal za ně řadu ocenění. Série o Elle patří k těm vůbec nejpopulárnějším. V Portále již vyšel první díl Ella ve škole. váz., 136 s., 249 Kč ISBN: 978-80-262-1400-7 Nakladatelství: Portál, s.r.o. https://obchod.portal.cz/detska-literatura/ella-a-kamaradi/ obchod.portal.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.