Autor bestsellerů Urban vydává novou knihu Zloděj psů

Datum: 06.12.2018
Praha 6. prosince 2018 (PROTEXT) - Za zlepšení životních podmínek zvířat se rozhodl bojovat známý český spisovatel Josef Urban, který vydáním své knihy Zloděj psů mj. reaguje na neustálé oddalování legislativních změn, týkajících se zpřísnění podmínek chovu zvířat...
Praha 6. prosince 2018 (PROTEXT) - Za zlepšení životních podmínek zvířat se rozhodl bojovat známý český spisovatel Josef Urban, který vydáním své knihy Zloděj psů mj. reaguje na neustálé oddalování legislativních změn, týkajících se zpřísnění podmínek chovu zvířat a postihu pachatelů, jež se týrání zvířat dopustili. Kniha Zloděj psů je více než o psech o lidech a jejich vztahu ke zvířatům a sobě navzájem. Paralela přátelství a svobody se prolíná každou z deseti povídek, jejichž překvapivé vyústění vyvolá dojetí i otazníky. Řada autentických zážitků se záchranou psů autora donutily překročit veškeré hranice sestávající z předsudků, ale i zákonů. "Vybavuji si ty stovky štěňat, jež jsem viděl na Balkáně na svých výpravách. Hlavně na jaře. Rodí se do trávy, do sena, na kameny nebo do houští. Většinou u silnic, v lomech nebo na smetištích. Za léta mých cest jsem poznal, že vztahy lidí a psů jsou pro charakter národa tím nejsměrodatnějším ukazatelem," uvádí autor ve své knize. Kontakt: www.zlodejpsu.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.