Dražba baseballové pálky Babe Rutha z roku 1924

Datum: 08.11.2018
Milwaukee (USA) 8. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Národní poklad, baseballová pálka homerunu Babe Rutha z roku 1924, jde do dražby. V roce 1924 Babe Ruth zaznamenal svůj první homerun sezóny z nadhozu nadhazovače Síně slávy Waltera Johnsona. Tato homerunová pálka byla na...
Milwaukee (USA) 8. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Národní poklad, baseballová pálka homerunu Babe Rutha z roku 1924, jde do dražby. V roce 1924 Babe Ruth zaznamenal svůj první homerun sezóny z nadhozu nadhazovače Síně slávy Waltera Johnsona. Tato homerunová pálka byla na konci hry podepsána a předána studentu posledního ročníku střední školy Philu Grossmanovi. Grossman byl vítězem vysoce propagované roční soutěže v odpalování, sponzorované magazínem LA Herald. Vítěz získal stejnou pálku, které používal "The Babe" při zaznamenání prvního homerunu v sezóně roku 1924. Fotografie Rutha, který podepisuje tuto pálku slavného homerunu z roku 1924, je jedinou známou fotografií Rutha, kde podepisuje pálku v hráčském dresu. Kromě fotografie Rutha podpisujícího pálku je zde zdokumentovaná fotografie Rutha překračujícího domácí metu poté, kdy po nadhozu Johnsona získal homerun. V zápisníku příjemce Grossmana se nachází desítky fotografií a článků, které sám shromáždil. Tento cenný zápisník je součástí dražené pálky. Grossman choval pálku Babe Rutha jako poklad až do své smrti v roce 1986. Pálka se poté stala majetkem Grossmanova synovce Mika Robinsona. Pálka a zápisník byly Robinsonovi naneštěstí ukradeny v roce 1989, ale po 29letém pátrání se pálka nedávno našla a byla mu vrácena. Důležitost Babe Rutha a Waltera Johnsona pro baseball nemůže být nadhodnocena. Oba muži patří mezi prvních šest baseballových hráčů, kteří byli zařazeni do basebalové síně slávy. Memorabilia Babe Rutha jsou považována za "krále sběratelských předmětů". Šest (6) z nejlepších patnácti (15) nejdražších sportovních předmětů, které kdy byly prodány, patřilo Babe Ruthovi. Nejvyšší cena, jaká kdy byla zaplacena za jakoukoli sportovní memorabilii, bylo 4,415.000 USD za dres Babe Rutha z roku 1920, který se prodal na aukci v roce 2012. Tato pálka je nejen nejdokumentovanější součástí sportovních památek všech dob, ale má také ověření špičkových odborníků v oboru, kteří ji ocenili známkou GU10, což je nejvyšší možné hodnocení. Přestože rezervní/úvodní nabídka pro tuto pálku činí 3,000.000 USD, sběratelé již spekulují, že tento homerunová pálka Babe Rutha z roku 1924 se prodá za vyšší cenu než jeho dres z roku 1920, což z ní může učinit nejcennějším předmětem sportovních memorabilií všech dob. Video s pálkou Babe Rutha z homerunu z roku1924: www.1924baberuthbat.com/#video Zaregistrujte se pro účast v dražbě této pálky: http://sports.mearsonlineauctions.com/catalog.aspx?category=23 Foto - https://mma.prnewswire.com/media/775181/Babe_Ruth_Home_Run_Bat.jpg KONTAKT: Troy Kinunen, 414-828-9990, info@mearsonlineauctions.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.