Články - Kosmetika

Trvalé odstranění chloupků – efektivní investice

Datum: 03.11.2011

Nebaví vás neustálé odstraňování chloupků? Přejete si trvalý efekt? Epilace je pro Vás tím pravým řešením, neboť při něm dochází k trvalému odstranění chloupků. Cenová relace se v podstatě dá srovnat s depilací, protože tu provádíme mnohokrát za měsíc, oproti tomu epilaci jen několikrát za život. V případě, že porovnáme náklady na žiletky, vosky a jiné prostředky pro depilaci, dostaneme se přibližně na stejnou částku, možná i vyšší.


Luxusní kosmetické kufříky Arde.cz

Datum: 01.08.2011

Objevte překrásné kosmetické kufříky v luxusním butiku Arde Style Shop. Budete nadšeni nádhernými toaletními taškami, kosmetickými kufříky, drobnými pouzdry, kosmetickými zrcátky, manikúrami nebo sadami luxusních make-up štětců.

Pánské toaletní tašky, aneb co dělat, když vám partnerka zabere celou hotelovou koupelnu?

Datum: 19.07.2011

Už se vám také někdy stalo, že jste se ubytovali v hotelu a po příchodu do hotelové koupelny jste zjistili, že jsou všechna místa již zabraná důležitými maličkostmi vaší partnerky?
Poradíme vám, jak si v takové situaci stylově a s nadhledem poradit.

Parfémy Guess

Datum: 27.06.2011

Americkou značku Guess založili Georges, Armand, Paul a Maurice Marcianové, bratři původem z Maroka. Značku Guess proslavily v 80. letech džíny s opraným vzhledem a také reklamy, které jsou černobílé a figurují na nich slavné topmodelky, herečky a uznávané celebrity. O mnohem negativnější reklamu pro Guess se postarala aféra s ilegálními šicími dílnami, v nichž zaměstnanci pracovali v mizerných podmínkách a za nízkou mzdu. Popularita značky utrpěla, dnes je však Guess zpátky v plné síle a kromě známých džín a dalšího oblečení nabízí také obuv, kabelky a různé doplňky včetně úžasných parfémů.

Opalovací průvodce pomůže s výběrem opalovacích prostředků

Datum: 14.06.2011

Opalujete se rádi? Pak byste neměli zapomínat na to, že pokožka v létě vyžaduje zvláštní péči! Poradíme Vám, jaké přípravky jsou pro Vás nejvhodnější a co byste měli přibalit na letní dovolenou. Své pokožce byste měli dopřát nejen mléko na opalování s vysokým faktorem, ale i kvalitní přípravek po opalování.

Parfémy Lacoste

Datum: 22.03.2011

Znáte trčiko s krokodýlkem? Jistěže ano! Pokud si ale na luxusní trička nepotrpíte, můžete si světoznámé logo Lacoste postavit alespoň na toaletní stolek v líbivém flakonku. Lacoste nabízí totiž i skvělé vůně pro ženy a muže, a to především mladistvé, sportovní kompozice, pro aktivní lidi. Svěží, jemné a květinové parfémy Lacoste osloví ženy, které touží po nenápadné voňavé auře. Mužům Lacoste nabízí moderní, svěží či lehce kořeněné kreace, kterým se jen těžko odolává.

Kosmetika Chanel zadarmo!

Datum: 04.03.2011

Pro velký úspěch předchozí soutěže jsme se rozhodli uspořádat novou soutěž o luxusní kosmetiku značky Chanel. Soutěžní otázka zní: V jakém roce byla založena firma Giorgio Armani?

Jak nakupovat parfémy?

Datum: 15.06.2010

Hodláte si koupit parfém? Nevíte si rady s jeho výběrem? Následující článek Vám určitě pomůže. Dozvíte se, jaká pravidla platí při výběru parfému a jak vybrat tu správnou vůni.

Kosmetika Loreal Paris

Datum: 22.02.2010

Nejžádanější kosmetika Loreal Paris

Garnier

Datum: 22.02.2010

Kosmetika Garnier - kosmetika na přírodní bázi

Pure Fiji – nejžádanější přírodní kosmetika

Datum: 13.02.2010

Přírodní kosmetika z Fiji

Parfémy ProdejParfemu.cz

Datum: 14.12.2009

Značkové parfémy ProdejParfemu.cz

PARFÉMY S FEROMONY-nejprodávanějšíI !!

Datum: 13.12.2009
Nejprodávanější FM Group parfémy s feromony najdete na našem e-shopu a hned uvidíte jaké to jsou.Nové luxusní ELEGANT parfémy FM Group pro rok 2010 máme už ted v prodeji !!
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.