Český startup Enehano slaví první rok, získal velké klienty a prestižní ocenění

Datum: 19.07.2017
Praha 19. července (PROTEXT) - Startup Enehano Solutions slaví první narozeniny. Za úvodních 12 měsíců stihl více než některé firmy za dlouhé roky. Firma získala ocenění IBM Partner roku 2016, povedlo se jí vybojovat zakázky od mobilních operátorů i velkých bank. Nyní se odborníci...
Praha 19. července (PROTEXT) - Startup Enehano Solutions slaví první narozeniny. Za úvodních 12 měsíců stihl více než některé firmy za dlouhé roky. Firma získala ocenění IBM Partner roku 2016, povedlo se jí vybojovat zakázky od mobilních operátorů i velkých bank. Nyní se odborníci na CRM řešení připravují na expanzi do zahraničí. Odborníci z Enehano Solutions se zaměřují na implementaci a rozvoj CRM řešení na cloudové platformě Salesforce. Druhým významným partnerem je společnost IBM. Zde se společnost Enehano Solutions také zaměřuje na řešení pro business. Jedná se například o nástroje pro omni-channel marketing IBM Campaign, reportingové nástroje Cognos Analytics a chytrý reporting s umělou inteligencí Watson Analytics. Během prvního roku svého působení společnost získala zakázky od velkých českých bankovních institucí a mobilních operátorů. Mezi klienty nechybí jména jako O2, ČSOB, Equa bank, ale samozřejmě i menší zákazníci, například výrobce barevných ponožek We are Ferdinand. Na základě spolupráce s IBM obdržela společnost ocenění „Partner roku 2016“. Zakladatel Enehano Solutions Jiří Mach vidí budoucnost svého startupu především v expanzi za hranice České republiky. V rozhovoru pro iDnes mimo jiné vysvětluje, proč mladá firma vsadila zrovna na cloudové řešení Salesforce. Kontakt: Jiří Mach CEO Enehano Solutions jiri.mach@enehano.cz Tel.: +420 725 817 421
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.