Akce Poctivcům půlku zpět od TOMMY STACHI vrací půlku půjčky zpět!

Datum: 07.12.2016
Praha 7. prosince (PROTEXT) - Společnost TOMMY STACHI s. r. o., poskytovatel nebankovních půjček, přináší na trh novou akci s názvem Poctivcům půlku zpět!, kde klienti při splnění podmínek na vyplacení bonusu získají polovinu půjčky zpět. Tímto chce společnost odměnit svědomité...
Praha 7. prosince (PROTEXT) - Společnost TOMMY STACHI s. r. o., poskytovatel nebankovních půjček, přináší na trh novou akci s názvem Poctivcům půlku zpět!, kde klienti při splnění podmínek na vyplacení bonusu získají polovinu půjčky zpět. Tímto chce společnost odměnit svědomité klienty za jejich poctivost. O akci Poctivcům půlku zpět! Nová kampaň byla do světa vypuštěna společností TOMMY STACHI v pondělí 14. 11. 2016 a potrvá až do pátku 23. 12. 2016. Během této doby si mohou lidé zažádat o novou nebo si refinancovat současnou Snadnou půjčku, kde jim bude za řádné splácení vrácena polovina jistiny zpět. Snadné půjčky jsou v hodnotě 5 000 - 150 000 Kč a mají splatnost 18 - 36 měsíců, daná akce se netýká pouze VIP půjček. Refinancování mohou využít jak klienti bez prodlení, tak i klienti s prodlením ve splácení, čímž se je společnost snaží motivovat k svědomitému a včasnému placení závazků. Zásadní podmínkou pro získání bonusu je řádně splněný splátkový kalendář bez jakéhokoli prodlení nebo předčasného splacení půjčky. Veškeré podmínky akce naleznete ZDE. Kontakt: http://www.tommystachi.cz http://www.snadnapujcka.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.