Shen Haixiong se setkal s generálním ředitelem skupiny Bloomberg News Justinem Smithem

Datum: 28.10.2016
Guangzhou (Čína) 28. října (PROTEXT/PRNewswire) - Odpoledne 26. října se Shen Haixiong, generální ředitel propagačního oddělení provincie Guangdong a předseda Mezinárodní kulturní asociace Guangdongu, setkal v Guangzhou s delegací vedenou Justinem Smithem, generálním ředitelem...
Guangzhou (Čína) 28. října (PROTEXT/PRNewswire) - Odpoledne 26. října se Shen Haixiong, generální ředitel propagačního oddělení provincie Guangdong a předseda Mezinárodní kulturní asociace Guangdongu, setkal v Guangzhou s delegací vedenou Justinem Smithem, generálním ředitelem skupiny Bloomberg News. Pan Shen nejdříve vyjádřil své přání úspěšné spolupráce mezi společností Bloomberg a připravovanou platformou omnimédií pro finančnictví a ekonomiku v Guangdongu a srdečně přivítal pana Smithe s delegací. Poté představil aktuální ekonomický a společenský rozvoj v Guangdongu. Pan Shen uvedl, že jakožto největší ekonomika v Číně se Guangdong vyznačuje velkých tržním potenciálem, jedinečnými zeměpisnými výhodami a úzkou spoluprací s trhy jihovýchodní Asie, jako je Hongkong a Singapur. Bloomberg má rozsáhlé zkušenosti v oblastech, jako jsou finanční informace, software pro obchodování, management a provoz, je tedy ideálním příkladem omnimédií pro finančnictví a ekonomiku v jižním Guangdongu. Těší se na posílenou spolupráci mezi oběma stranami, která povede ke vzájemné podpoře a oboustranně výhodným výsledkům. Pan Smith vyjádřil, že dosažené úspěchy Guangdongu jsou pozoruhodné a v budoucnosti očekává širší výměnu a návštěvy obou stran, aby mohly najít oblasti společného zájmu a případně spolupracovat formou širšího partnerství. V září tohoto roku provázel pan Shen delegaci z Guangdongu na cestě do USA, v rámci které navštívili centrálu společnosti Bloomberg v New Yorku, kde bylo podepsáno mnoho smluv o spolupráci. Kontakt: Paní Wu, Tel.: +86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.