První kreditní karta UnionPay vydaná v USA

Datum: 29.04.2016
Šanghaj 29. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 28. dubna oznámila společnost UnionPay International společné vydání první kreditní karty UnionPay (číslo karty počínaje 62) ve Spojených státech amerických s Čínskou průmyslovou a obchodní bankou (USA) (dále jako „ICBC USA")....
Šanghaj 29. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 28. dubna oznámila společnost UnionPay International společné vydání první kreditní karty UnionPay (číslo karty počínaje 62) ve Spojených státech amerických s Čínskou průmyslovou a obchodní bankou (USA) (dále jako „ICBC USA"). Je to také první kreditní karta, která zde byla vydána čínskou komerční bankou. Slavnostního vydání karty se zúčastnili Cai Jianbo, generální ředitel společnosti UnionPay International, Wang Xiquan, viceprezident ICBC a Luan Jiansheng, předseda ICBC Peony Card centra. Poblahopřát přišel Zhang Qiyue, čínský generální konzul v New Yorku. UnionPay a ICBC jsou v rámci podobných mezinárodních strategií společnými strategickými partnery. Na celém světě úzce spolupracují na přijímání, vydávání a inovativních platbách v rámci karet UnionPay. Společnost UnionPay trvale rozšiřuje zahraniční přijímání karet, aby uspokojila poptávku světových držitelů platebních karet, kteří jsou rovněž zákazníky mezinárodních emitentů jako ICB. Společnost UnionPay International také napomáhá zámořské expanzi čínských bank. Doposud spolupracovala s ICBC při vydávání karet ve více než 20 zemích a regionech, včetně Kanady, Nového Zélandu a Singapuru. Tyto kreditní karty UnionPay jsou přijímány v akceptační síti UnionPay ve 157 zemích a regionech a mají poskytovat bezpečné, pohodlné a přednostní platební služby pro americké občany, kteří cestují do Číny a dalších zemí asijsko-tichomořské oblasti, stejně jako pro čínské občany v USA a výměnné studenty. Jsou nabízeny dva druhy karet: „Přednostní karty" a „Premier karty"; první uvedené jsou bez ročního poplatku a nabízí vrácení hotovosti, zatímco druhý typ nabízí vyšší vrácení hotovosti a VIP služby. Generální ředitel Cai Jianbo uvedl, že China-US Travel Year bude podporovat výměny personálu mezi oběma zeměmi a karty UnionPay nabídnou pohodlnější a příznivější platební služby. Síť UnionPay v USA může nyní uspokojit potřeby držitelů karet a zároveň poskytovat bohaté výhody a lepší zkušenosti. Online platba UnionPay je také dostupná u velkých e-obchodníků a renomovaných univerzit. S vylepšeným prostředím přijímání karet se spojujeme s ICBC při vydávání karet UnionPay, které mají nabídnout nové platební možnosti pro místní obyvatele, přilákat více zákazníků z USA do Číny a podporovat bilaterální výměny. K dnešnímu dni bylo v zámoří vydáno více než 54 milionů karet UnionPay. Systém služeb UnionPay se ve Spojených státech neustále zlepšuje. Karty UnionPay jsou nyní přijímány téměř ve všech místních bankomatech. 80 % místních obchodníků podporuje podpisové platby pomocí karet UnionPay a obchodníci s platebními terminály se zadáváním PIN podporují platbu pomocí karet UnionPay se zadáním PIN. Pro více informací: http://www.unionpayintl.com/ KONTAKT: Chen Kanqi, Tel: +86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.