Neobávejte se náročných trhů Velké Británie a Beneluxu

Datum: 27.04.2015
Praha 27. dubna (PROTEXT) - Neobávejte se náročných trhů Velké Británie a Beneluxu, hlásá jarní TRADE NEWS Podle Mezinárodního měnového fondu se britská ekonomika ve srovnání s kontinentální Evropou i ve vlastním historickém měřítku zotavuje a nabírá tempo rychleji než...
Praha 27. dubna (PROTEXT) - Neobávejte se náročných trhů Velké Británie a Beneluxu, hlásá jarní TRADE NEWS Podle Mezinárodního měnového fondu se britská ekonomika ve srovnání s kontinentální Evropou i ve vlastním historickém měřítku zotavuje a nabírá tempo rychleji než jiné průmyslové země, včetně členských států EU. Pro české exportéry představuje tento vysoce hodnotný trh s pestrou škálou možností i do budoucna velkou příležitost, jak využít výhod společného evropského trhu. Šance nejen ve Spojeném království, ale také v Belgii a Nizozemsku přibližuje našim exportérům nové osmdesátistránkové TRADE NEWS. Magazín přináší tradičně také řadu exkluzivních rozhovorů. Profesor ekonomie na Univerzitě v Bathu a prognostik John Hudson se věnuje tématu ekonomických inovací, bankrotů firem a styčných ploch mezi ekonomií a politikou. A pod titulkem Farmář zítřka? Chytrý telefon, big data a autonomní technika se známý futurolog Jim Carroll zamýšlí nad trendy v zemědělství a potravinářství. V interview tvrdí, že pokud některý sektor zvládne nároky spojené s tím, co nás jako lidstvo čeká, bude to právě zemědělství, které patří k nejinovativnějším oborům. Samozřejmě v čísle najdete inspirativní příběhy úspěšných českých firem, spoustu exkluzivních infografik, stálé rubriky a další zajímavé informace ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již čtvrtým rokem agentura ANTECOM průměrným tištěným nákladem 8200 kusů na 80 stranách jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Je distribuován bezúplatně přímo na konkrétní adresy a oslovuje nejen všechny členy AMSP ČR, ale i ostatní firmy a jejich obchodní partnery i ty společnosti a instituce, které jim nabízejí své služby. Je připravován ve spolupráci s proexportní agenturou CzechTrade, Ministerstvem zahraničních věcí ČR a dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, CzechInvest aj. Více informací také: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz. Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: +420 602 313 176 e-mail: produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.antecom.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.