CIMA: O osobní certifikaci v marketingu mají větší zájem ženy

Datum: 27.02.2015
Praha 27. února (PROTEXT) - V lednu se konalo další kolo náročných certifikačních zkoušek Českého institutu pro marketing - CIMA. V lednu 2015 proběhlo další kolo nezávislého ověřování znalostí a dovedností uchazečů pro získání prestižních osobních akreditovaných...
Praha 27. února (PROTEXT) - V lednu se konalo další kolo náročných certifikačních zkoušek Českého institutu pro marketing - CIMA. V lednu 2015 proběhlo další kolo nezávislého ověřování znalostí a dovedností uchazečů pro získání prestižních osobních akreditovaných certifikátů CIMA. Uchazeči dosáhli u zkoušek velmi dobrých výsledků. Pro funkci marketingový manažer bylo certifikováno 92 procent zúčastněných, pro funkci marketingový specialista a obchodník prodejce absolvovali certifikační zkoušku úspěšně všichni uchazeči. "Všem absolventům gratulujeme! Certifikační zkoušky jsou náročné. Seznam znalostí a požadavků, které musí uchazeči umět a prokázat podle kvalifikačního a hodnotícího standardu, potvrzuje, že požadavky na znalosti pro úspěšné složení zkoušky jsou opravdu rozsáhlé. Zkušební komisaři certifikační sekce CIMA jsou přísní, nekompromisní a nároční a ještě navíc kontrolováni dozorovým orgánem certifikační sekce a akreditačním orgánem ČIA", řekl ředitel Certifikační sekce CIMA ing. Otakar Pivoda Nezbývá než konstatovat, že uchazeči mají také dobrou přípravu díky kvalitní práci lektorů a přípravě v kurzech CIMA zaměřených na výstupy z učení, které odpovídají požadovaným kvalifikačním a hodnotícím standardům. Zajímavou skutečností je, že za poslední období představují 60 procent uchazečů o certifikaci ženy a 40 procent muži. Z celkového počtu uchazečů má 70 procent vysokoškolské vzdělání. www.cima.cz www.certifikace-cima.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.