Daňoví poradci Mazars Drahoš a Köppelová jsou Daňaři roku

Datum: 28.01.2015
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Společnost Mazars výrazně zabodovala v pátém ročníku soutěže "Daňař & daňová firma roku 2014". Její daňoví poradci Petr Drahoš a Tereza Köppelová zvítězili ve svých kategoriích a zároveň byli oba zvoleni do "Daňové kanceláře...
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Společnost Mazars výrazně zabodovala v pátém ročníku soutěže "Daňař & daňová firma roku 2014". Její daňoví poradci Petr Drahoš a Tereza Köppelová zvítězili ve svých kategoriích a zároveň byli oba zvoleni do "Daňové kanceláře snů". Zatímco Petr Drahoš zvítězil v kategorii "Největší daňové hvězdy - daň z přidané hodnoty", Tereza Köppelová, která se specializuje na oblast zdanění fyzických osob, byla jednou ze tří výherců kategorie "Největší daňové naděje" (soutěž pro daňové odborníky do 34 let). V prestižním klání daňových specialistů ze státní i komerční daňové sféry, pořádané společností DaněMEDIA s.r.o., se soutěžilo celkem v osmi kategoriích - Nejžádanější zaměstnavatel v daních, Nejvstřícnější finanční úřad, Nejlepší lektorka v daních, Největší daňové hvězdy v jednotlivých oborech specializace, Největší daňové naděje, Daňová kancelář snů, Daňová osobnost roku a Daňový citrón. O vítězích rozhodovala laická i odborná veřejnost hlasováním prostřednictvím internetu, která zaslala 4000 hlasů 80ti nominovaným daňařům. "Mám radost z toho, že naši poradci dokázali uspět v tak velké konkurenci špičkových daňových odborníků z celé republiky. Jejich úspěch je důkazem jejich dlouholeté poctivé práce, kterou dokážou ocenit nejen naši klienti, ale i odborná a laická veřejnost," komentuje výsledky vedoucí partner daňového oddělení Mazars Pavel Klein. Kontakt: Mazars, International Business Center, 186 00 Praha 8, Pobřežní 3 David Pilař, Marketing & Communication, david.pilar@mazars.cz, tel. 604 100 491. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.