V těchto dnech vychází zářijové TRADE NEWS

Datum: 25.09.2020
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Zářijové TRADE NEWS každoročně odráželo jedno z nejvýznamnějších byznysových setkání u nás - Mezinárodní strojírenský veletrh a jeho partnerskou zemi. Bohužel letošní složitá situace kolem covidu-19 zpřetrhala více než šedesátiletou...
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Zářijové TRADE NEWS každoročně odráželo jedno z nejvýznamnějších byznysových setkání u nás - Mezinárodní strojírenský veletrh a jeho partnerskou zemi. Bohužel letošní složitá situace kolem covidu-19 zpřetrhala více než šedesátiletou veletržní tradici a MSV se nemohl uskutečnit. TRADE NEWS přesto zachoval plánované téma a věnuje se strojírenství a Ruské federaci, která se měla partnerskou zemí letošního strojírenského svátku v Brně stát. Důvodem je i to, že Rusko zůstává pro naše firmy atraktivní, i když tam nyní nemají na růžích ustláno, na čemž se shodují v rozhovorech pro TRADE NEWS předseda představenstva Komory pro hospodářské styky se SNS František Masopust i Štěpán Jílek, ředitel regionálního centra Rusko a SNS agentury CzechTrade v Moskvě. Oba vidí trend ve vyšší formě spolupráce, tedy ne pouze v čistém exportu, ale v kooperaci a lokalizaci výroby. A také v pronikání do jednotlivých regionů a okolních zemí, kde jsou velké šance uspět. Se svými zkušenostmi s ruským trhem se čtenářům svěří představitelé několika významných českých rodinných firem, například společností TOS Varnsdorf, ENBRA či EBAS. Čím si v tamních složitých podmínkách udržují své pozice a jak překonaly potíže spojené se zákazem přeshraničního styku? Aktuální vydání se věnuje také Ukrajině, která se po krizovém období 2014 a 2015 pomalu zvedá a v posledních letech její ekonomika roste v průměru o 3 % ročně. Pokračujeme také v seriálu o českých malých a středních firmách i start-upech, které se k současné krizi postavily čelem. A tradičně přinášíme další exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportérů. Časopis, který pro vás připravuje agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, vychází v těchto dnech na 84 stranách tištěným nákladem 8200 kusů. TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například CzechTrade, EGAP, ČEB, ČMZRB, TA ČR, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR. Více informací také na: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: +420 602 313 176 produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.techedu.cz www.age-management.cz www.srdceslaskou.cz https://www.facebook.com/srdceslaskou/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.