OVB Allfinanz zavedla elektronický podpis a další novinky

Datum: 10.07.2020
Praha 10. července 2020 (PROTEXT) - Společnost OVB tento týden spustila elektronický podpis interní smluvní dokumentace pro všechny své finanční poradce, kterých je více než 2500. Strategie digitalizace a zjednodušování administrativních procesů tak dosáhla dalšího důležitého...
Praha 10. července 2020 (PROTEXT) - Společnost OVB tento týden spustila elektronický podpis interní smluvní dokumentace pro všechny své finanční poradce, kterých je více než 2500. Strategie digitalizace a zjednodušování administrativních procesů tak dosáhla dalšího důležitého milníku. Každý finanční poradce OVB může díky aplikaci na mobilních telefonech nebo tabletech jednoduše podepsat přímo u klienta veškeré dokumenty, které jsou potřeba k poskytování poradenských služeb. "Průběžné zjednodušování práce a digitalizace procesů sjednávání smluv, vyplňování smluvní dokumentace a její kontrola v reálném čase je jednou z klíčových aktivit podpory našich poradců v terénu," říká Miroslav Řezník, předseda představenstva a generální ředitel OVB Allfinanz, a.s. "Námi zvolené řešení elektronického podpisu je standardem pro velké mezinárodní korporace nejen ve finančním sektoru. Testování celého procesu nás utvrdilo v tom, že podepisování na tablet nebo telefon klienti vnímají jako velice přirozené a nevidí v něm žádnou bariéru," dodává Pavel Manhalter, člen představenstva OVB Allfinanz, a.s. odpovědný za provoz a finance. Kromě elektronického podpisu mají finanční poradci OVB možnost využívat i další moderní aplikace a nástroje, které jim zjednodušují práci a šetří čas, který pak mohou věnovat péči o své klienty. Mezi ně patří například další novinka, kterou je mobilní skener. Poradce pomocí mobilního zařízení, kterým může být telefon nebo tablet s fotoaparátem, naskenuje dokumenty přímo u klienta a díky pokročilému softwaru je uloží rovnou do CRM systému pro další zpracování. O holdingu OVB Holding OVB se sídlem v Kolíně nad Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od svého založení v roce 1970 se OVB při své obchodní činnosti zaměřuje na dlouhodobé, široce koncipované, a především proklientsky orientované finanční poradenství pro domácnosti. OVB spolupracuje s více než 100 významnými poskytovateli produktů a svými konkurenceschopnými finančními produkty uspokojuje individuální potřeby klientů v oblasti životního zabezpečení, zajištění na stáří a ochrany a budování majetku. Společnost OVB působí v současné době v 15 evropských zemích. Celkem 5 041 finančních poradců provozujících finanční poradenství jako hlavní výdělečnou činnost pečuje o zhruba 3,87 milionu klientů. V roce 2019 vytvořil OVB Holding AG se svými dceřinými společnostmi celkový provizní obrat ve výši 257,8 mil. EUR a EBIT ve výši 14,1 mil. EUR. OVB Holding AG je od července roku 2006 kótován na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560). OVB Allfinanz, a.s., byla založena v České republice v roce 1992. Jsme hrdí na to, že jsme s více než jedním milionem klientů jednou z nejúspěšnějších zemí v rámci celého holdingu. Tuto tiskovou zprávu naleznete také na internetu na: www.ovb.cz - Pro média - Tiskové zprávy
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.